Παραιτήθηκε η διευθύντρια του Καλλιτεχνικού Φεστιβάλ Καλαμάτας

Tην παραίτησή της από τη θέση της καλλιτεχνικής διευθύντριας του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, υπέβαλε η Κατερίνα Κασιούμη ενώ παραιτήθηκε και από διευθύντρια της Δημοτικής Σχολής Χορού Καλαμάτας.

Ηεπιστολή που έστειλε στο Δήμαρχο η κυρία Κασιούμη:

«Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε

Μετά την επιτυχή λήξη του 23ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την αμέριστη στήριξη κι εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια. Η συνεχής βούλησή σας να ηγηθώ εκ νέου του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού, καθώς και η δημιουργία των ιδανικών προϋποθέσεων χρηματοδότησής του για την ερχόμενη τριετία είναι συγκινητική, δυστυχώς, όμως, μια σειρά λόγων με φέρνουν στη δύσκολη θέση να μην μπορώ να αποδεχτώ την ιδιαίτερα τιμητική πρότασή σας…

Το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού έχει αποκτήσει εκ νέου το κύρος και τη δυναμική του. Πιστεύω ότι η επιτυχής κοινή μας προσπάθεια για το 22ο και το 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού θα έχει ως αποτέλεσμα ο θεσμός να συνεχίσει να αποτελεί το κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός του σύγχρονου χορού στην Ελλάδα. Καταλυτική υπήρξε η συμμετοχή κι η στήριξη όλών των δυνάμεων της πόλης.

Η Καλαμάτα θα είναι πάντα ένας σημαντικός σταθμός στη ζωή μου και θα είμαι πάντα αρωγός σε κάθε βήμα της δημοτικής αρχής»..

Να θυμίσουμε ότι η Κατερίνα Κασιούμη υπηρέτησε το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας για δυο χρόνια με ετήσιες συμβάσεις από τη συγκεκριμένη θέση διαδεχόμενη την επί 21 χρόνια διευθύντρια, και «ψυχή» του πετυχημένου θεσμού, Βίκυ Μαραγκοπούλου, η οποία είχε επίσης παραιτηθεί. Αποδεικνύεται έτσι η θέση αυτή «ηλεκτρική καρέκλα».

Το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας βρίσκεται, λοιπόν, ξανά προς αναζήτηση καλλιτεχνικού διευθυντή ή διευθύντριας.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here