Παρέμβαση εισαγγελέα για τους θανάτους από τις πλημμύρες στη Δ. Αττική-Κατεπείγουσα έρευνα και αυτόφωρο για πιθανή τέλεση αδικημάτων

Η βιβλική καταστροφή, ο απροσδόκητος θάνατος 7 ανθρώπων και οι τεράστιες καταστροφές από την τις πλημμύρες στη Δ. Αττική, προκάλεσαν την άμεση παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών.  

Συγκεκριμένα,  ο προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθήνας Ηλίας Ζαγοραίος διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση σχετικά με τους θανάτους και τις καταστροφές που προκάλεσε η θεομηνία στη Δυτική Αττική. Θα ερευνηθεί αν έχουν διαπραχθεί αξιόποινες πράξεις και αν χρειαστεί θα κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία. Ανάμεσα στα ενδεχόμενα αδικήματα που ερευνώνται είναι και πολεοδομικές παραβάσεις.

Ο κ. Ζαγοραίος ζητά, αν χρειαστεί, να κινηθεί σε βάρος υπαιτίων η αυτόφωρη διαδικασία για τη σύλληψη και προσαγωγή τους στον εισαγγελέα. Ανάμεσα στα αδικήματα που τίθενται στο στόχαστρο της έρευνας είναι και τυχόν πολεοδομικές παραβάσεις που επέδρασαν στον σχηματισμό φονικών ορμητικών χειμάρρων εντός των πόλεων που επλήγησαν από την ισχυρή βροχόπτωση.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here