Παρέμβαση αθλητικού εισαγγελέα για τους τραυματιοφορείς στο «AEL FC Arena»

Την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου προκάλεσε το προσβλητικό και άκρως δυσφημιστικό περιστατικό με τους δύο τραυματιοφορείς και θύμα παίκτη του Εργοτέλη, Λεονάρντο Κούτρη στο «AEL FC Arena» το προηγούμενο Σάββατο 17/10 στον αγώνα της Λάρισας με την κρητική ομάδα, το οποίο έκανε τον γύρο του κόσμου μέσω των διεθνών τηλεοπτικών δικτύων. 

Ο κ. Σιμιτζόγλου ζήτησε από την ΑΕΛ τα στοιχεία των δύο τραυματιοφορέων, ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport, η διοίκηση των «βυσσινί» δεν έδωσε τα ονόματα τους, υποστηρίζοντας ότι προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους. Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αντίδραση του αθλητικού εισαγγελέα, που διεμήνυσε στους ανθρώπους της Λάρισας, ότι «αν δεν δώσετε στοιχεία άμεσα, τότε θα αποδοθούν, ευθύνες σε φυσικά πρόσωπα της ΠΑΕ».

Ο παίκτης του Εργοτέλη, Λεονάρντο Κούτρη μετά το τέλος του αγώνα στο «AEL FC Arena», είχε δηλώσει: «Όταν πήγα να σηκωθώ, με έπιασε ο ένας από τον ώμο και με πέταξε στο φορείο. Καθώς με μετέφεραν, έπεσε ο ένας κάτω, κάτι που πάντως μπορεί να συμβεί και σε κανονικό τραυματιοφορέα. Όμως αμέσως μετά με έβριζαν ξανά, ο ένας μάλιστα με μούντζωσε και όταν έφτασαν εκτός γηπέδου με πέταξαν σαν σακί με πατάτες».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here