Παρελθόν από τον Ολυμπιακό ο Πασιένσια

Ο Γκονσάλο Πασιένσια μέσω instagram έκανε γνωστή την λύση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ρίο Άβε. Ο νεαρός Πορτογάλος σέντερ φορ αποκτήθηκε ως δανεικός από την Πόρτο το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε δεν του επέτρεψε αγωνιστεί στον πρωταθλητή Ελλάδας.

Ο Πασιένσια υποβλήθηκε σε μία σειρά από καρδιολογικές εξετάσεις και οι γιατροί φαίνεται να άναψαν το πράσινο φως για την επιστροφή του στο ποδόσφαιρο, αλλά αυτό θα γίνει πλέον στην πατρίδα του και την Ρίο Άβε.

Ο Πορτογάλος επιθετικός ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό και τους οπαδούς του για τη στήριξη στο πρόβλημα που αντιμετώπισε και τόνισε πως είναι ενθουσιασμένος που θα παίξει πάλι ποδόσφαιρο. Αναλυτικά, έγραψε:

«Θέλω να σας ενημερώσω ότι μόλις διέκοψα το συμβόλαιο μου με τον Ολυμπιακό. Αισθάνομαι ότι πρέπει να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς για τη διαρκή στήριξη τους τους τελευταίους μήνες, ήταν υπέροχο να δουλεύω σε έναν από τους πιο σημαντικούς συλλόγους της Ευρώπης και το μόνο για το οποίο λυπάμαι, είναι που δεν ήμουν σε θέση να συνεισφέρω σε μεγαλύτερο βαθμό στις επιτυχίες που δεδομένα θα έρθουν στη διάρκεια της σεζόν.

Δυστυχώς, ένα θέμα υγείας με απέτρεψε να αποδώσω ακριβώς τη στιγμή που έπαιρνα την ευκαιρία μου. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω κάθε έναν από όσους εξέφρασαν την ανησυχία και την υποστήριξη τους για την υγεία μου, διαβεβαιώνοντας σας ότι είμαι υγιής, δυνατός και αποφασισμένος να επιστρέψω στον αγωνιστικό χώρο με ενισχυμένη θέληση και αφοσίωση.

Ο Θεός με τρόμαξε… αλλά δεν με απογοήτευσε.

Ευχαριστώ Ολυμπιακέ. Το μέλλον ξεκινά τώρα.

Επέστρεψα!».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here