Παρασύρθηκαν ΙΧ από τις βροχές στην Κρήτη

Εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης στην Κρήτη, προκλήθηκαν και πάλι κατολισθήσεις, με αποτέλεσμα να κλείσουν δρόμοι, ενώ τα ορμητικά νερά παρέσυραν σταθμευμένα οχήματα.

Συγκεκριμένα, στην ανατολική Κρήτη, είναι σχεδόν απροσπέλαστος ο δρόμος από Μάρθα προς Βιάννο -λόγω κατολίσθησης.Τα ορμητικά νερά του ποταμού που περνά από το Βιάννο παρέσυραν και δυο σταθμευμένα ΙΧ.

Στα νότια του νομού Ηρακλείου, υπερχείλισε ο Αναποδάρης και μετά το Δεμάτι η κατάσταση χαρακτηρίζεται οριακή και απαιτείται αυξημένη προσοχή από τους οδηγούς.

Κατολισθήσεις σημειώθηκαν και στον δρόμο από Καβούσι προς Σητεία μετά τον Πλάτανο, όπως και στο δρόμο Ηρακλείου – Μεσσαράς. Στη Ζήρο, πέτρες έχουν πέσει στο οδόστρωμα στην οδό  προς  Αθερινόλακκο. Η κατάσταση εκεί είναι επικίνδυνη επειδή η πυκνή ομίχλη «έκρυβε» το πρωί και τς πέτρες στο δρόμο οπότε οι οδηγοί δεν έβλεπαν ότι τους έκλεινε το δρόμο κατολίσθηση.

Βροχερός είναι σήμερα ο καιρός σε όλη την Ελλάδα, ενώ κατά τόπους σημειώνονται και σποραδικές καταιγίδες. Ο καιρός θα παραμένει άστατος τις επόμενες ημέρες ενώ έχουμε και αφρικανική σκόνη και εξαιτίας της λασποβροχή.

 

Καθιζήσεις σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου
Καθιζήσεις στο οδικό δίκτυο της Κρήτης
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here