Παρασκευόπουλος κατά Πανούση για την ασφάλεια του πατέρα της Αννυ

Τη διαβεβαίωση ότι  οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι έχουν ήδη λάβει μέτρα για να προλάβουν βίαιες πράξεις εναντίον του πατέρα της Αννυ, ο οποίος  οδηγήθηκε στις φυλακές  της Κέρκυρας, έδωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος.
Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο Mega ο κ.Παρασκευόπουλος αποδοκίμασε τις δηλώσεις του συναδέλφου του υπουργού Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση σχετικά με την κατάληξη που θα έχει ο 27χρονος στη φυλακή.
Σε τέτοιες έντονα φορτισμένες στιγμές δεν προτιμάς να εξοικειώσεις με την ιδέα της αντεκδίκησης, αλλά να μιλήσεις για την ανάγκη της δικαιοσύνης, ανέφερε ο υπουργός Δικαιοσύνης.  Παραδέχθηκε ότι παρατηρείται συχνά να ακολουθεί αγριότητα και πράξεις εκδικητικές εναντίον ανθρώπων που έχουν διαπράξει ειδεχθή εγκλήματα, τόνισε όμως  ότι τέτοιες στιγμές είναι προτιμότερο να θυμίζουμε τις ιδέες της δικαιοσύνης κι όχι να εξοικειώνουμε με την ιδέα ότι υπάρχουν τέτοια φαινόμενα αγριότητας. 
Δεν θα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τέτοια φαινόμενα, αν έχουμε θυμίσει την αγριότητα που υπάρχει κι αύριο – μεθαύριο σημειωθεί ένα τέτοιο ρεφλέξ, υπογράμμισε ο Ν.Παρασκευόπουλος.
 
 
 
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here