Παραληρηματικός και διχαστικός λόγος από Γεωργιάδη-Στο στόχαστρο ο Αλ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ

Σε δύσκολη θέση βρέθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, που έχασε τη ψυχραιμία του στη Βουλή. Με κραυγές (σχεδόν έκλεισε η φωνή του) και ένα διχαστικό ντελίριο επιχείρησε να απαντήσει για τα βαφτίσια και την ειδική άδεια που έλαβε για να γίνει νονός.

Αρχικά, παραδέχθηκε ότι όντως βάπτισε το παιδί του προέδρου της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων, Γιώργου Κατωπόδη, όπως προηγουμένως αποκάλυψε ο Αλέξης Τσίπρας.

Κατόπιν ισχυρίστηκε πως δεν υπήρξε ειδική μεταχείριση, αλλά ότι οι γονείς ζήτησαν άδεια για ειδικούς λόγους χωρίς να σχολιάσει πως λίγο νωρίτερα ο αρμόδιος υπουργός, Νίκος Χαρδαλιάς, είπε στον Real Fm πως «δεν υπάρχει ειδική άδεια».

«Το έγγραφο είναι απολύτως αληθές» συμπλήρωσε, από το βήμα της Βουλής ο υπουργός, απαντώντας στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που τόνισε, επίσης από το βήμα του Κοινοβουλίου: «Aν είναι πλαστό οφείλει ο κ. Γεωργιάδης να καταθέσει τώρα κιόλας την παραίτησή του».

Σε έξαλλη κατάσταση, έχοντας χάσει την ψυχραιμία του, ο υπουργός επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ που «έχει παρασυρθεί από το Twitter και το Facebook» και «πληρώνει τα μπουτς (boots)» (σ.σ. προφανώς εννοώντας τα μποτς [bots]) για να «πετούν λάσπη», όπως είπε.

Με ένα διχαστικό λόγο, συνέχισε λέγοντας, πάντα απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ: «Προσπαθείτε να παρασύρετε όλη την Ελλάδα σε αυτό το βόθρο που έχετε αποφασίσει να κάνετε την Ελλάδα για να χτυπήσετε την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ντροπή σας. Τελικά δεν είναι ένας ο Πολάκης, είστε όλοι Πολάκηδες στον ΣΥΡΙΖΑ».

Φυσικά, από την ομιλία του Αδ. Γεωργιάδη δεν έλειψε και η αναφορά στον Κουφοντίνα λέγοντας μεταξύ άλλων ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «καταστρέφει τη χώρα για τον Δημήτρη Κουφοντίνα και ότι από την ημέρα που ο Αλέξης Τσίπρας είπε στον Αντώνη Σρόιτερ τα περί ρίσκου διαδηλώσεων η πανδημία αυξήθηκε κατά 160%».

Ο υπουργός, λαμβάνοντας ξανά το λόγο, αφού προηγήθηκε ένας γύρος με άλλους ομιλητές, ανέφερε ότι σκέφτεται να κινηθεί νομικά κατά του Αλέξη Τσίπρα.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here