Παραληρηματική απάντηση Χρυσοχοΐδη στα περί εξαφάνισης: «Με τη μάνικα στο χέρι-Και πυροσβέστης και επιτελικός»

Με μια απίστευτη ανακοίνωση – παραλήρημα, ενδειτικό της πίεσης που αισθάνεται πλεόν λόγω της δύσκολης θέσης στην οποία βρίσκεται, αποφάσισε να απαντήσει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στα ερωτήματα που έθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την εξαφάνιση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη τις τελευταίες ημέρες, που οι πυρκαγιές καίνε δάση και σπίτια σε όλη τη χώρα.

Ο Μ. Χρυσοχοΐδης δηλώνει «παρών» λέγοντας μάλιστα ότι τη μία είχε τη μάνικα στο χέρι και την άλλη βρισκόταν στο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι.

«Και πυροσβέστης και επιτελικός. Συνεχώς παρών» σημειώνει καταλήγοντας ο ίδιος προσβάλλοντας τους πυροσβέστες και την τεράστια προσπάθειά τους να σβήσουν τις φλόγες που μαίνονται πάνω από μια εβδομάδα.

Νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση με την οποία αναρωτιέται εάν ο εξαφανισμένος υπουργός Προστασίας του Πολίτη χαίρει της εμπιστοσύνης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη

«Προς ενημέρωση του ΣΥΡΙΖΑ

Αρχαία Ολυμπία την κρίσιμη νύχτα με τη μάνικα στο χέρι.

Πάρνηθα από κάτω χαμηλά έως το Πυροφυλάκιο στο Κατσιμίδι, όλες αυτές τις μέρες και νύχτες. Και στο ενδιάμεσο στο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι.

Και πυροσβέστης και επιτελικός.

Συνεχώς παρών».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here