Παραιτήθηκε ο Γκιρτζίκης, παρελθόν από την ΕΠΟ

Παρελθόν από την ηγεσία της ΕΠΟ αποτελεί ο Γιώργος Γκιρτζίκης, μετά την παραίτηση που υπέβαλε -κάτι άλλωστε που αναμενόταν- το πρωί της Παρασκευής (9/9). Έτσι, ακολούθησε τον δρόμο των άλλων πέντε μελών που παραιτήθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ και οι οποίοι επίσης είναι κατηγορούμενοι για την υπόθεση με την «Κάρτα Υγείας».

Πρόκειται για τους Βαγγέλη Τοπολιάτη, Βαγγέλη Μαζαράκη, Γιώργο Καραμελίδη, Νίκο Προύντζο και Γιάννη Οικονομίδη, οι οποίοι αποτέλεσαν και τυπικά παρελθόν χθες.

Ο Γκιρτζίκης είχε περιθώριο μέχρι σήμερα να υποβάλει την παραίτησή του, διαφορετικά θα επενέβαινε ο γγΑ, Ιούλιος Συναδινός για να τον απομακρύνει με διαπιστωτική πράξη. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ, που θα γίνουν τέλος Οκτωβρίου. Την προεδρία θα διεκδικήσει από πλευράς συμπολίτευσης ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας, Δημήτρη Ελευθεριάδη, ενώ από την αντιπολίτευση υποψήφιος είναι ο ΕΠΣ Μακεδονίας, Βαγγέλης Γραμμένος.

Τις προσεχείς ημέρες θα πραγματοποιηθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση προκειμένου να προκύψει νέα εκλογική επιτροπή για ένα μήνα και ως εκ τούτου δεν αναμένεται να υπάρξει διοικούσα επιτροπή στην Ομοσπονδία.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here