Παραιτήθηκαν από την Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ τα στελέχη της Αριστερής Πλατφόρμας

ΦΩΤΟ: ΙΝΤΙΜΕ (ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ)

Κάλεσμα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να ενταχθούν στις γραμμές της «Λαϊκής Ενότητας» απηύθυναν οι Στάθης Λεουτσάκος, Αντώνης Νταβανέλος και Σόφη Παπαδογιάννη, με κοινή τους ανακοίνωση.

Τα τρία μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία σήμερα το πρωί ανακοίνωσαν την προσχώρησή τους στη νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα υπό τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, τονίζουν ότι η χθεσινή παραίτηση του πρωθυπουργού καθώς και η επιλογή των πρόωρων εκλογών, ερήμην του κόμματος και ενάντια στις αποφάσεις του, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Καταγγέλλουν δε ότι, μετά από μια σειρά παραβιάσεων του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την επιλογή να υιοθετήσει η κυβέρνηση ένα νέο σκληρό μνημόνιο, μετά την ωμή παραβίαση της απόφασης της ΚΕ για έκτακτο συνέδριο του κόμματος, που εισηγήθηκε ο ίδιος ο Πρόεδρος, στην  ουσία ο ΣΥΡΙΖΑ καταργήθηκε με ευθύνη του Προέδρου και της ηγετικής ομάδας του Μαξίμου.

Ως εκ τούτου δεν έχει νόημα η παραμονή μας σε ένα όργανο που έχει στην πράξη διαλυθεί, προσθέτουν, ανακοινώνοντας την παραίτησή τους από την Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here