Παραδοχή από Ομάδα Αλήθειας ΝΔ: Δεν είχε αποφυλακιστεί με το «νόμο Παρασκευόπουλου» ο βιαστής των Πετραλώνων

Πισω ολοταχώς από την Ομάδα Αλήθειας, την ομάδα διαδικτυακής προπαγάνδα της ΝΔ, η οποία τρομοκρατημένη μετά τα εξώδικα του Ν. Παρασκευόπουλου, όχι μόνο κατέβασε τις σχετικές αναρτήσεις, αλλά προέβη σε πλήρη ανασκευή, αναρτώντας την ανακοίνωση του πρώην υπουργού, με τον ηχηρό τίτλο «Δεν είχε αποφυλακιστεί με το νόμο Παρασκευόπουλου ο βιαστής των Πετραλώνων». Μάλιστα στα κοινωνικά δίκυα έγραψαν: Κάναμε λάθος και οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε. Αν δεν το αναγνωρίζαμε, θα ήμασταν ίδιοι με τους άλλους. Δεν είμαστε.
Αναφέρει το νέο, διορθωτικό δημοσίευμα:

Σε δήλωση προέβη ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παρασκευόπουλος κατά την οποία τονίζει ότι :

«Τα φερέφωνα της Νέας Δημοκρατίας επιμένουν να συκοφαντούν και να λερώνουν τη δημοκρατία, εκμεταλλευόμενα τον πόνο και την ανησυχία για τα θύματα των αποτρόπαιων εγκλημάτων στα Γλυκά Νερά και στα Πετράλωνα.

Η αλήθεια όμως, ως συνήθως, τους εκθέτει. Ο «Νόμος Παρασκευόπουλου» έχει λήξει αμετάκλητα από τις 28/8/2017. Οι απολύσεις κρατουμένων πάντοτε γίνονται με τη νομοθεσία που εκάστοτε ισχύει.

Στην περίπτωση των Πετραλώνων η σχετική απόλυση έγινε το 2020, επί Νέας Δημοκρατίας. Η ευθύνη της τελευταίας για τη συστηματική διασπορά ψευδών είναι ιστορικά πρωτοφανής.»

Και καταλήγει:

Ως Ομάδα Αλήθειας, κατεβάσαμε την χτεσινή μας ανάρτηση η οποία δεν ήταν δική μας αποκάλυψη αλλά είχε αναπαραχθεί από τα περισσότερα ειδησεογραφικά site.

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here