Ν. Παππάς: ‘Εxoυμε ιστορικές ευθύνες. Θα κριθούμε όλοι στη Βουλή

«Οι διαφορετικές γνώμες διατυπώνονται. Όμως η ευθύνη που έχουμε όλοι είναι ιστορικών διαστάσεων. Και θα κριθούμε όχι από τι λέμε στα τηλεπαράθυρα, αλλά από το τι θα πράξουμε μέσα στο Κοινοβούλιο. Από την πράξη και όχι από την εντύπωση και το κυνήγι της εντύπωσης.» Αυτή ήταν η απάντηση-μήνυμα του υπουργού Επικρατείας Ν. Παππά, στην ερώτηση εάν υπάρχει ενδεχόμενο βουλευτές ή και υπουργοί να μην ψηφίσουν τη νέα συμφωνία.

Μιλώντας στην Εφημερίδα των Συντακτών, ο κ. Παππάς επαναλαμβάνει ότι δεν παραβιάζονται οι κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης, «αλλιώς θα είχαμε υποχωρήσει από την πρώτη στιγμή και σήμερα θα προσπαθούσαμε να εμφανίσουμε ένα δικό μας success story, παραπλανώντας τον ελληνικό λαό».

Αναφέρει επίσης  ότι «παρά την όποια κινδυνολογία, η ελληνική κυβέρνηση είναι συνεπής προς τις εντός και εκτός υποχρεώσεις της και, παρά το γεγονός ότι ακόμα και αυτό το ‘μαρτύριο’ αντίκειται στην ουσία ακόμη και στις δεσμεύσεις των πιστωτών και εταίρων μας, είμαι σίγουρος ότι και αυτό το μαρτύριο φτάνει στο τέλος του. Η ομαλότητα στη ρευστότητα έπρεπε ήδη να έχει αποκατασταθεί».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here