Παππάς: «Η ΝΔ ψειρίζει τη μαϊμού, δεν βρίσκει σε εμάς και ψάχνει τώρα και συμμαθητές μας»

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα του ομίλου Μαρινάκη είναι υπόλογος επειδή…. ένας συμμαθητής του δουλεψε σε εταιρεία του Λαυρεντιάδη, μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο», δήλωσε τα εξής:

«Ολος αυτός ο θόρυβος δημιουργήθηκε διότι η Νέα Δημοκρατία έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της και της έχει πέσει ο ουρανός στο κεφάλι στην οικονομία και σκανδαλολογεί ασύστολα. Έχει κάτσει κι έχει ψειρίσει τη μαϊμού, έχει ψάξει εμάς τους ιδιους, τους φίλους μας, τους συγγενείς μας και τώρα έπιασε και  τους παλιούς μας συμμαθητές. Αυτό που πρέπει να ψάξει κανείς να δει, αυτό που έχει σημασία, είναι πότε και αν ευνοήθηκαν συγκεκριμένα συμφέροντα και με ποια διακυβέρνηση».

«Ειδικά για τη ΔΕΠΑ η ΝΔ έχει επιλέξει να σηκώσει μια πολιτική αντιπαράθεση, με αποτυχημένο τρόπο που προκαλεί θυμηδία, τα χρέη δημιουργήθηκαν όπως είπε και ο κ. Σταθάκης αναλυτικά, επί κυβέρνησης ΝΔ κυρίως. Τα άλλα, είναι για λαϊκή κατανάλωση λίγων 24ώρων την έχουμε δει σε δεκάδες άλλες περιπτώσεις, όπου συγκεκριμένα συμφέροντα που περιστρέφονται συνήθως γύρω απο τον εκδότη και ιδιόκτητη του Ολυμπιακού και  ιδιοκτήτη πλοίων και εμπλεκόμενο σε γνωστές υποθεσεις της δικαιοσύνης,  κ. Μαρινάκη,  σηκώνεται ένας αχός, φουσκώνουν κάποια μπαλόνια, που μετά από 48 ώρες σπάνε. Όποιος διαβάσει το ρεπορτάζ, καταλαβαίνει ότι πρόκειται για ακόμη μία τέτοια περίπτωση».

Ο κ. Μάνος Πετσίτης για τον οποίο ξέσπασε ολος αυτός ο θόρυβος, είχε κάνει το αμάρτημα να ειναι συμμαθητής του υπουργού και να έχει δουλέψει όταν ήταν φοιτητής ως σερβιτόρος, αλλά μετά.. τολμησε να πιάσει δουλειά σε μια μεγάλη εταιρεία. Αυτο κατά τον Μαρινάκη ειναι πολύ ύποπτο. Οντας παιδικός φίλος του υπουργού, για ένα μικρο διάστημα τον  βοήθησε εθελοντικά αλλά μετά, όπως και προηγουμένως, στράφηκε πάλι στον ιδιωτικο τομεα. Ο κ. Παππάς δεν θέλησε να μιλησει για τη σταδιοδρομία του παιδικού του φίλου

«Ας μιλησει εκείνος αν θέλει, εγώ δεν μπορώ να το κάνω, δεν ειναι δική μου δουλειά», είπε

Για το θέμα του  «ήταν σερβιτόρος» που ανέφερε ο δημοσιογράφος κατά τη συνέντευξη «στο Κόκκινο», ο κ. Παππάς είπε «όλοι όταν ειμαστε φοιτητές κάναμε τους σερβιτόρους, κι εγώ δουλεψα σε ιταλικο εστιατόριο, τι σημαινει αυτο; Μετά παίρνεις το πτυχίο σου.  Πάντως για τις δουλειές του ας μιλήσει αν θέλει ο ιδιος», κατέληξε ο κ. Παππάς.

Το νέο σενάριο του Μαρινάκη είναι ότι η κυβέρνηση ευνοεί τον Λαυρεντιάδη και ότι έβαλε εκει να δουλέψει ένας συμμαθητής και φίλος του κ. Παππά, ο κ. Μάνος Πετσίτης, τον οποίο  έχουν περάσει τα αντικυβερνητικά ΜΜΕ απο σαράντα κυματα τον άνθρωπο, μέχρι που τον κατηγορουν ότι… έχει πάει στα μπουζουκια. Το δε βασικό επιχείρημα για την εναντίον του λάσπη (και βεβαίως εναντίον του κ. Παππά) ειναι το πώς ένας πρώην σερβιτόρος δουλεψε σε εταιρεία συμφερόντων Λαυρεντιάδη (άλλο και τουτο…), και γιατί ειχε τόσο υψηλό μισθό (προφανώς του το εξασφάλισε η… κυβέρνηση).

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here