Παππάς: Προσπαθούμε να αποτρέψουμε ένα ρήγμα που οριστικοποιείται

Την θέση ότι το χάσμα που έχει δημιουργηθεί εντός του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται οριστικό και αμετάκλητο, εκφράζει με συνέντευξη του στην ιταλική εφημερίδα Il Manifesto ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

«Φαίνεται πως οριστικοποιείται ένα ρήγμα το οποίο εμείς όμως θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια μέχρι τελευταία στιγμή για να το αποτρέψουμε», επισημαίνει με νόημα ενώ χαρακτηρίζει πόλο σταθερότητας τον ΣΥΡΙΖΑ.

Απαριθμώντας τις προτεραιότητες της κυβέρνησης αναφέρεται στην καταπολέμηση της διαφθοράς και της διαπλοκής με παρεμβάσεις στον μηχανισμό του Δημοσίου και στην προσπάθεια ανακατανομής του εισοδήματος υπέρ των πιο φτωχών στρωμάτων.

Για χρέος, ανάπτυξη, Ευρώπη

Ο κ. Παππάς ζητεί οριστική διευθέτηση του ζητήματος του χρέους, ώστε να μείνει ένας συνολικός όγκος και ετήσιες υποχρεώσεις που «να είναι βιώσιμες και να μπορούν να εξυπηρετηθούν και, κυρίως, να μην παρεμποδίζουν την ανάπτυξη».

«Θα δώσουμε βάρος ώστε τα προγράμματα ανάπτυξης να αρχίσουν να εφαρμόζονται άμεσα για να στηριχθούν με ειδικές ευνοϊκές παρεμβάσεις οι κατηγορίες στις οποίες τα μέτρα του προγράμματος μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα, όπως για παράδειγμα στους αγρότες», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας.

Σε ό,τι αφορά το μέλλον της Ευρώπης, εκτίμησε ότι οι θέσεις του κ. Σόιμπλε υπονομεύουν την πορεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και υποσχέθηκε ότι θα δοθεί μάχη για μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στην εθνική πολιτική.

Print Friendly, PDF & Email

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Με το τριτο μνημονιο που υπογραψατε και που ηταν η μεγαλυτερη προκληση
    και απατη σε βαρος του ελληνικου λαου τωρα και στο μελλον δεν προκειται να πει
    σετε κανεναν οτι κι αν λετε Ειστε αφερεγγυοι Επικαλουμενοι δε και την αριστερα
    την κατασυκοφαντησατε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here