Παπαδημούλης: Ο Τσίπρας θα πάρει την εντολή του λαού, εφικτή η αυτοδυναμία

Ο Αλέξης Τσίπρας θα πάρει την εντολή του ελληνικού λαού για να κυβερνήσει, εκτίμησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημ.Παπαδημούλης, ο οποίος χαρακτήρισε εφικτό τον στόχο της αυτοδυναμίας, συμπληρώνοντας ότι αν δεν επιτευχθεί, η χώρα δεν πρέπει να πάει σε νέες εκλογές.

Η κάλπη θα δείξει την κατεύθυνση προς οποία θα πρέπει να κινηθούμε, σημείωσε, μιλώντας στο Μέγκα, ο κ. Παπαδημούλης, ενώ συμπλήρωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να κάνει σκληρή προσπάθεια για να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα πολύ πιο συγκεκριμένο και προσγειωμένο.

Για το νέο κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη δήλωσε «εντελώς αντίθετος σε ένα ξεκατίνιασμα» μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Λαϊκής Ενότητας και τάχθηκε υπέρ μιας αντιπαράθεσης με επιχειρήματα.

Υποστήριξε ότι ΣΥΡΙΖΑ λειτουργούσε ένα κόμμα μέσα στο κόμμα. «Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ στηρίζεται γερά απολύτως στα ιδρυτικά μας θεμέλια, ενός κόμματος σύγχρονου αριστερού, με ευρωπαϊκό προσανατολισμό», πρόσθεσε.

Ανοικτός σε συνεργασίες με προσωπικότητες εκτός ΣΥΡΙΖΑ

Στο ερώτημα  αν θα διερευνηθεί προς το κέντρο η κατάρτιση των ψηφοδελτίων, ο κ. Παπαδημούλης ανέφερε ότι υπάρχει δυνατότητα και ανάγκη προσωπικότητες από ενα ευρύτερο φάσμα, κάποιες εκ των οποίων ήδη ανήκουν στην κυβερνηση, να βρουν θέση και στα ψηφοδέλτια υπό έναν όρο: την απόλυτη συμφωνία και δέσμευση στο πρόγραμμα με το οποίο θα κατέβουμε στις εκλογές.

Στο σημείο αυτό σημείωσε μάλιστα ότι για παράδειγμα είναι δυνατόν να δεχόμαστε μαθήματα αριστεροσύνης από τη Ραχήλ Μακρή, που μπήκε στα ψηφοδέλτια στις προηγούμενες εκλογές, εκ μεταγραφής από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here