Δ.Παπαδημούλης: Ο λαός να ξαναμιλήσει αλλά πάνω σε καθαρές προτάσεις

Μετά τον υπουργό Εσωτερικών Νίκο Βούτση που εκτίμησε ως πολύ πιθανό το ενδεχόμενο εκλογών το φθινόπωρο και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης τονίζει την ανάγκη «να ξαναμιλήσει ο λαός», λίγες ώρες μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και το ισχυρό πλήγμα που δέχθηκε η Κ.Ο. του κόμματος με τη διαφοροποίηση 38 βουλευτών.

«Aφού έχουμε εξασφαλίσει μια σιγουριά, μία εξομάλυνση, θα πρέπει να ξαναμιλήσει με ασφάλεια, σε απόσταση από τώρα, ο λαός, αλλά πάνω σε καθαρές προτάσεις», ανέφερε ο κ.Παπαδημούλης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αlpha 989.

Αναφερόμενος στην κριτική σε βάρος της κυβέρνησης είπε ότι «είναι άδικο να φορτώνεις σε μια κυβέρνηση 5 μηνών και σε έναν πρωθυπουργό 40 ετών τις αμαρτίες, τα λάθη και την κακή διακυβέρνηση 40 χρόνων, που δημιούργησαν αυτά τα ελλείμματα και αυτά τα χρέη και έφεραν την Ελλάδα με το χέρι απλωμένο, να εκλιπαρεί για δανεικά».

«Αν θέλουμε να αλλάξουν τα πράγματα χρειάζεται να μείνει αυτή η κυβέρνηση, γιατί ο Τσίπρας, η κυβέρνηση, ο λαβωμένος ΣΥΡΙΖΑ είναι πυλώνες σταθερότητας».

Κατηγορία άρθρου:

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here