Παπαδημούλης κατά Πύρρου Δήμα για τους σημαιοφόρους

Νέα επίθεση στον Πύρρο Δήμα για τις δηλώσεις του σχετικά με το θέμα των σημαιοφόρων εξαπέλυσε ο ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, κατηγορώντας τον ότι «αναμασά» τα επιχειρήματα του Κ.Μητσοτάκη.

«Ο «πολιτικός εξόριστος» και βουβός ως βουλευτής Πύρρος Δήμας, αναμασά κατά του ΣΥΡΙΖΑ, τα επιχειρήματα του «6 μηνών πολιτικού κρατούμενου»…», σχολίασε μέσω Twitter ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Στο άρθρο του, ο Πύρρος Δήμας διατύπωσε τη διαφωνία του με την απόφαση του υπουργείου Παιδείας, ο σημαιοφόρος να γίνεται με κλήρωση και υποστήριξε πως η σημαία στις παρελάσεις πρέπει να παραδίδεται στον καλύτερο.

«Είχα την τιμή να είμαι δύο φορές σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν επρόκειτο να την αποδεχθώ αν ήταν προϊόν τύχης» ανέφερε χαρακτηριστικά και σημείωσε: Η θέση του σημαιοφόρου είναι είναι, πάνω απ’ όλα, εκείνη του ηγέτη. Συνεχίζοντας, ανέφερε πως «δεν μπορείς να επιλέξεις τους ηγέτες σου με κλήρωση, αν και, για να είμαι ειλικρινής, καμία φορά πιστεύω ότι η τύχη θα τα κατάφερνε καλύτερα από εμάς». Επισήμανε επίσης πως υπάρχουν πολλά πεδία αριστείας, «δεν είναι μόνο η βαθμολογική επίδοση».

Print Friendly, PDF & Email

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μα αν είναι δυνατόν……γιατί να μην επιβραβεύουμε τους καλύτερους;;;;;
    Αφού από αρχαιοτάτων χρόνων, για παράδειγμα, στον νικητή αποδιδόταν ένα στεφάνι από αγριελιά!!!!!!!
    Που έχουμε φτάσει πια;
    Θα μας κάνουν να ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here