Παπαδημούλης για Ζωή: Ιστορική ύβρις και αθλιότητα η επίθεση κατά Γλέζου

Με ανάρτησή του στο twitter ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε τα όσα έγιναν στην επέτειο για τη σφαγή από τους ναζί στο Δίστομο, εξαπολύοντας δριμύτατη επίθεση κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου και χαρακτηρίζοντας ως ιστορική ύβρι και αθλιότητα την στάση της αλλά και την επίθεσή της στον Μ. Γλέζο.

«Η Ζωή Κων/πούλου καταγγέλλει τον ήρωα Μαν. Γλέζο, ότι έβαλε την σημαία των κατακτητών στο μνημείο των θυμάτων! Ιστορική ύβρις κ αθλιότητα!», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδημούλης.

Print Friendly, PDF & Email

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αντί ο κ Παπαδημούλης να στέλνει αλλεπάλληλα τουίτερ από την ασφάλεια των Βρυξελλών, υποδυόμενος τον τιμητή των πάντων και πασών, ας μας θυμίσει τον μισθό του επί τόσα χρόνια και κυρίως: τι ακριβώς έκανε για το θέμα των αποζημιώσεων στην Ευρωβουλή. Πόσες ερώτησεις υπέβαλε. Πόσες ημερίδες σχετικές διοργάνωσε. Πώς πρόβαλε το θέμα. Συγκεκριμένα πράγματα. Και ας διαλέξει. ΄Η να είναι στην βουλή, οπότε θα μετάσχει στην καθημερινή πολιτική ζωή, ή στις Βρυξέλλες και στα ευρωβουλευτικά του καθήκοντα. Και ο κ Γλέζος δεν μπορεί να είναι στο απυρόβλητο ούτε διαθέτει και δικαιούται κάποιο θέσφατο. Γιατί όταν παρακαλούσα επί μήνες τον κ Γλέζο να διοργανώσουμε εκδήλωση για την μετατροπή σε μουσείο Αντίστασης των ναζιστικών φυλακών επί της οδού Κοραή 4, ο κ Γλέζος με παρέπεμπε από βδομάδα σε βδομάδα. Για το θέμα των ναζιστικών φυλακών έχω γράψει τουλάχιστον 5 άρθρα στην Ελευεθεροτυπία. Και με όλο τον σεβασμό στην press publica: Γιατί τα τουίτερ του κ. Παπαδημούλη είναι είδηση; Οι πολιτικοί πράττουν, δεν παίζουν με τα μηνύματα και αυτό ισχύει για όλους. Ευχαριστώ πολύ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here