Παπαδημητρίου-Τσάτσου: Μαρτυρία για την βάναυση συμπεριφορά των ΜΑΤ σε σπίτι στο Κουκάκι-Εχει κηρυχθεί στρατιωτικός νόμος;-Κε Χρυσοχοΐδη μαζέψτε τους έχετε μεγάλη ευθύνη

Μία άκρως σοβαρή και αποκαλυπτική καταγγελία, αυτή της Αννας Παπαδημητρίου-Τσάτσου, φέρνει στο φως απίστευτες πτυχές της βαναυσότητας και της αγριότητας των ΜΑΤ των Μητσοτάκη-Χρυσοχοίδη απέναντι σε ανυπεράσπιστους πολίτες και μάλιστα μέσα στα σπίτια τους.

Η κ. Παπαδημητρίου-Τσάτσου, που έχει φιλικές σχέσεις με την οικογένεια που κακοποιήθηκε βάναυσα από τα ΜΑΤ, πληροφορήθηκε από τα μέλη της την συμπεριφορά των αστυνομικών η οποία προσιδιάζει περισσότερο σε ανελεύθερα παρά σε δημοκρατικά καθεστώτα.

Η ανάρτησή της:

Δυστυχώς τα επεισόδια στο Κουκάκι έγιναν σε σπίτι φιλικό μου. Με την έφοδο στην παράπλευρη του γνωστού μου σπιτιού κατάληψη και επειδή όπως δήλωσαν είχαν διαφύγει δύο καταληψίες τα κάνανε γυαλιά καρφιά στους ανθρώπους δίπλα γιορτιάρες μέρες που είναι! Τους πλάκωσαν στο ξύλο στη ταράτσα τους τα δύο τους παιδιά και τον πατέρα και κάνανε λαμπόγιαλο το σπίτι τους! Τι ψάχνετε ; Οτιδήποτε παράνομο. Εχει κηρυχθεί στρατιωτικός νόμος και δεν το ξέρουμε; Τέλος ξυλοδαρμένοι πήγανε στη ΓΑΔΑ απο όπου φαντάζομαι θα αφαιθούν. Μήπως πρέπει να κρύψουμε τα βιβλία που διαβάζουμε, όλο και κάτι ανατρεπτικό και μαρξιστικό θα βρεθεί. Είναι δυνατόν να τρώς ξύλο απο το πουθενά γιατι ρωτάς τι στο καλό γυρεύουν τα ΜΑΤ στην ιδιοκτησία σου; Τον πατέρα τον βγάλανε σχεδόν γυμνό και δαρμένο, τους είχανε μπρούμιτα στην ταράτσα. Οταν τους πήραν για τη Γαδά ούτε τα παπούτσια τους δεν τους άφηναν να πάρουν!

Κύριε Χρυσοχοίδη μαζέψτε τους η ευθύνη σας είναι μεγάλη!

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here