Παπαδημούλης: Πρώτο κόμμα με διαφορά ο ΣΥΡΙΖΑ

ΦΩΤΟ: INTIME ( Γ. ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ)

«Αυτές οι εκλογές, που κατέστησαν αναγκαστικές για την κυβέρνηση, τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρωθυπουργό, γιατί ένα μέρος των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ έριξε την κυβέρνηση, θα πρέπει να είναι εκλογές που να δώσουν κυβέρνηση τετραετίας», δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.
«Η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα, ανάπτυξη, μείωση της ανεργίας. Να φτιάξουμε επιτέλους ένα σοβαρό κράτος που να δουλεύει υπέρ του πολίτη και όχι ένα πελατειακό κράτος που να δουλεύει υπέρ των ισχυρών και των κολλητών του εκάστοτε κυβερνώντος κόμματος, να φτιάξουμε ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα, να πατάξουμε την διαφθορά, την γραφειοκρατία. Αυτά θέλουν μια κυβέρνηση τετραετίας. Πιστεύω ότι οι εκλογές που θα γίνουν σε έναν περίπου μήνα θα δώσουν πρώτο κόμμα, με διαφορά, τον ΣΥΡΙΖΑ, έναν ΣΥΡΙΖΑ, που αντλώντας διδάγματα και από αυτό το επτάμηνο, θα είναι πιο συγκεκριμένος, πιο προσγειωμένος, πιο ρεαλιστικός, εξίσου αποφασιστικός, σταθερά αριστερός με τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό που έχουμε από την ίδρυσή μας».

Για τη  Νέα Δημοκρατία, ο κ. Παπαδημούλης δήλωσε : » Ο κ. Μεϊμαράκης ως μεταβατικός- προσωρινός πρόεδρός της προσπαθεί να ροκανίσει τον χρόνο λέγοντας διάφορα και επίσης κάνω την πρόβλεψη ότι η ΝΔ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου θα σημειώσει ποσοστό χαμηλότερο από το ιστορικό χαμηλό που κατέγραψε η ΝΔ με ηγεσία Σαμαρά».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here