Παπαδημούλης: Κανείς δε θα τραβήξει το χαλί από τα πόδια του Τσίπρα

«Κανένας από τους κορυφαίους του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης δεν θα τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια του Τσίπρα.  Δεν υπάρχουν στον ΣΥΡΙΖΑ δυνάμεις που θα διευκόλυναν το σενάριο της σύντομης αριστερής παρένθεσης, ρίχνοντας την κυβέρνηση» αναφέρει  ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης . Μιλώντας στο » Βήμα της Κυριακής» ο κ. Παπαδημούλης  τόνισε μεταξύ άλλων: » Η ακύρωση του σεναρίου της σύντομης παρένθεσης  αποτελεί βαθιά κόκκινη γραμμή».

Τονίζει ότι επείγει να υπάρξει συμφωνία μέσα στις επόμενες μέρες με αμοιβαίες και όχι μονομερείς υποχωρήσεις και σημειώνει ότι καμία πλευρά δεν την συμφέρει η ρήξη.

Προσθέτει ότι «τώρα είναι η ώρα της ευθύνης των ηγετών να κάνουν ότι χρειάζεται, whatever it takes. Όχι φυσικά υποκαθιστώντας του τεχνοκράτες, αλλά λύνοντας τους ‘κόμπους’ που εκκρεμούν».

Υπογραμμίζει ακόμη, πως «ο τόπος θέλει λύσεις, όχι νέες κάλπες, έχουμε αποδεχθεί να κάνουμε μερικά βήματα πίσω στην υλοποίηση κάποιων από τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, κυρίως μεταθέτοντας τες για αργότερα». Πάντως αναφερόμενος στην κυβέρνηση σημειώνει ότι » σε μια νέα κυβέρνηση και με αυτές τις «φουρτούνες» είναι αναμενόμενο να υπάρχουν και δυσλειτουργίες. Φαινόμενα, όμως, δημιουργίας φέουδων ή πρόκλησης διαρκών τριβών δεν έχουν θέση σε αυτή τη δύσκολη συλλογική προσπάθεια».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here