Παπαχριστόπουλος: Ψηφίζω τη συμφωνία και παραδίδω την έδρα

«Κρατάω τις δηλώσεις Καμμένου ότι δεν θα συμπράξει σε πρόταση μομφής της ΝΔ και ότι υπάρχει ένα μορατόριουμ έως τον Μάρτιο» δήλωσε στονn News 247 ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

«Έχω διαχωρίσει τη θέση μου, θα υπερψηφίσω τη Συμφωνία» επανέλαβε και πρόσθεσε πως ο Πάνος Καμμένος ίσως είναι ο μόνος που δεν υποκρίνεται και είναι συνεπής σε αυτό το θέμα καθώς κατά τον ίδιο κανείς δεν έχει καταλάβει γιατί ΝΔ και ΚΙΝΑΛ μετατοπίστηκαν από τη θέση του 2008.

Χαρακτήρισε υπερβολική τη δήλωση Ζάεφ και είπε ότι θέλει να πιστεύω πως έγινε για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης. «Η συμφωνία βάζει τέρμα σε μια εκκρεμότητα χρόνων» σημείωσε και εκτίμησε ότι η συμφωνία θα περάσει και μάλιστα με πάνω από 151 ψήφους ενώ αναφέρθηκε και σε πολιτικά πρόσωπα που θέλουν να ρίξουν τη συγκεκριμένη κυβέρνηση.

Κάλεσε τον Πρωθυπουργό να τολμήσει να περάσει τη Συμφωνία ακόμη και με λιγότερες ψήφους των 151 αφού όπως είπε απαιτείται απλή πλειοψηφία. «Ο σημερινός πρωθυπουργός θα δικαιωθεί» ανέφερε χαρακτηριστικά στον οποίο υπογράμμισε ότι θέλει να του πει μπράβο.

Επανέλαβε εκ νέου ότι μετά τη θετική του ψήφο στη Συνθήκη των Πρεσπών θα παραδώσει την έδρα του στο κόμμα.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here