Παπαχριστόπουλος: Παραδίδω την έδρα αφού ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών

Παραμένει στους ΑΝΕΛ μέχρι να παραδώσει την έδρα μου» τόνισε.Όπως ξεκαθάρισε, θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, κατόπιν θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και στη συνέχεια θα παραδώσει την έδρα του.

Αυτό ανέφερε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1,

Στο ερώτημα αν η στάση του αυτή έρχεται σε αντίθεση με τις αρχές του κόμματος κάτω από τη σημαία του οποίου εξελέγη βουλευτής, απάντησε ότι οι θέσεις του για το Σκοπιανό, ήταν γνωστές εδώ και 20 χρόνια, όταν είχε στηρίξει τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, όταν μιλούσε τότε για διπλή ονομασία της γειτονικής χώρας.

Συμπλήρωσε δε πως τον Ιανουάριο του 2015, στις προγραμματικές του δηλώσεις στη Βουλή, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, είχε καταστήσει σαφείς τις προθέσεις του για το Σκοπιανό και τότε όλη η Κ.Ο των ΑΝΕΛ, τις είχε ψηφίσει.

«Την έδρα μου θα την παραδώσω τη στιγμή που θα ψηφίσω την Συμφωνία των Πρεσπών. Δεν μου έχει ζητήσει την έδρα ο κ. Καμμένος» ανέφερε.

«Πάνω από τις κομματικές γραμμές είναι το εθνικό συμφέρον» και πρόσθεσε «όταν παραδώσεις την έδρα σου, είσαι απλός πολίτης. Την έχεις δώσει την έδρα στο κόμμα που την πήρες. Ένας απλός πολίτης έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει μετά».

Print Friendly, PDF & Email

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κύριε Παπαχριστόπουλε δεν έχετε καμμία εξουσιοδότηση από εμάς να ψηφίστε ΝΑΙ στη συμφωνία των Πρεσπών.
    Εμείς σας αναδείξαμε βουλευτή επειδή ανήκατε στους ΑΝΕΛ των οποίων το καταστατικό είναι σαφώς αντίθετο σε όρο Μακεδονία.
    Παραιτηθείτε, παραδώστε την έδρα και πάτε σπίτι σας. Το να θέλετε πρώτα να δεσμεύστε τη χώρα και μετά να παραδώστε την έδρα δεν είναι μόνο ανήθικο (σαν να λέτε «…και τώρα τι θα μου κάνετε») αλλά και κατευθείαν προδοτικό στον όρκο που δώσατε
    Τι δεν καταλαβαίνετε?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here