Κίνηση αλληλεγγύης από φοιτητές του τμήματος Επικοινωνίας και Πολιτισμού του Παντείου

Σε μια εποχή γενικευμένης κρίσης, οι φοιτητές του τέταρτου εξαμήνου του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού αποφάσισαν να προχωρήσουν στη δική τους, μικρή κίνηση αλληλεγγύης. Μετά από πολύ προσπάθεια ίδρυσαν την πρώτη επίσημη εθελοντική ομάδα του τμήματος μέχρι τώρα και ξεκίνησαν την πρώτη εκδήλωση τους.

Πάντειο

Πρόκειται για μια διήμερη συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας τα οποία συλλέγονται στο χώρο του Παντείου Πανεπιστημίου στις 12 και 13 Μαίου.  Η εκδήλωση ξεκίνησε από χθες με επιτυχία αν λάβει υπόψη του κανείς τον ελάχιστο χρόνο που είχαν οι φοιτητές στη διάθεση τους να οργανώσουν την πρωτοβουλία τους.

φοιτητής

Για όποιον επιθυμεί να φέρει τρόφιμα και αύριο, οι φοιτητές θα βρίσκονται στην είσοδο του αμφιθεάτρου Σάκη Καράγεωργα Ι και θα δέχονται και σήμερα από τις 10:00 π.μ μέχρι και τις 6:00 μ.μ τρόφιμα μακράς διαρκείας όπως

*Γάλα εβαπορέ

*Όσπρα-για τα οποία υπάρχει και μεγάλη ανάγκη

*Ρύζι

*Ζυμαρικά

*Δημητριακά

*Τοματοειδή

*Ζάχαρη

*Αλεύρι

Αρχικός στόχος της εθελοντικής ομάδας, είναι να πραγματοποιεί δύο με τρείς εκδηλώσεις τον χρόνο που να είναι βαρύνουσας σημασίας και να βοηθούν ουσιαστικά τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

τράπεζα τροφίμωντράπεζα τροφίμων

Χθες κατάφεραν να μαζέψουν 64 σακούλες με τρόφιμα, δηλαδή 100 κιλά χρήσιμων αγαθών που θα διανεμηθούν από την τράπεζα τροφίμων, η οποία συνέλλεξε τις σακούλες που μετέφεραν οι μαθητές και με το φορτηγάκι της θα τις διανείμει σε διάφορα ιδρύματα, γηροκομεία, ορφανοτροφεία και εκκλησίες.Οι φοιτητές περιμένουν σήμερα ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση και ανταπόκριση στο κάλεσμά τους.
τράπεζα τροφίμωνπάντειο

Επίσημος χορηγός επικοινωνίας είναι ο διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός του τμηματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού: spamradio.gr.

spam radio

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here