Πανούσης: Δεν κατεβαίνω στις εκλογές, είμαι στη διάθεση του κ. Τσίπρα για μετά

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI(ΣΤΕΛΙΟΣ-ΣΤΕΦΑΝΟΥ)

Δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές ξεκαθάρισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης στο περιθώριο της παρουσίασης του πληροφοριακού κέντρου της ΕΛ.ΑΣ στην έκθεση της Θεσσαλονίκης, τόνισε όμως πως παραμένει στη διάθεση του κ. Τσίπρα μετά τις εκλογές.

«Εγώ επαναλαμβάνω αυτό που σας είπα από την πρώτη ημέρα γιατί με στήριξε ο πρωθυπουργός και τον ευχαριστώ πάρα πολύ, ότι δεν είμαι κλασικός πολιτικός. Έχω την τεχνογνωσία και μια αίσθηση της κοινωνίας και προφανώς κάθε απόφαση μου έχει μιαν πολιτική βάση. Άλλα είχα δηλώσει από την πρώτη στιγμή που είχα εκλεγεί βουλευτής της ΔΗΜΑΡ στους έξι μήνες ότι δεν είμαι πολιτικός είμαι δάσκαλος. Δεν κατέβηκα στις εκλογές του 2015 με τη ΔΗΜΑΡ. Δεν κατέβηκα και δεν θα κατέβω και τώρα στις εκλογές.  Αρα δεν έχει να κάνει με τον κ. Τσίπρα τον οποίο εκτιμώ, και θεωρώ ότι είναι κεφάλαιο πολιτικό το οποίο πρέπει να αξιοποιηθεί είμαι στη διάθεση της πολιτείας παραμένω στη διάθεση της πολιτείας μετά τις εκλογές. Αν και εφόσον και μπορεί με μια κυβέρνηση οποιασδήποτε μορφής», επισήμανε ο κ. Πανούσης.

Ο υπουργός μαζί με τον προϊστάμενο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, υποστράτηγο κ.Μανώλη Σφακιανάκη και τον πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου κ. Β. Κορκίδη παρουσίασαν το πληροφοριακό κέντρο της ΕΛ.ΑΣ στη διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης, στο όποιο η Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος θα προβάλλει την πλατφόρμα καινοτόμων δράσεων Fell Safe  για ασφαλείς εμπορικές συναλλαγές.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here