Πανελλαδικές: Εύκολα τα λατινικά, απαιτητικά τα θέματα στην Ηλεκτρολογία

 

Χωρίς παγίδες, αναμενόμενα και σαφή χαρακτηρίζονται τα θέματα στα μαθήματα των Λατινικών, της Χημείας, της Ηλεκτρολογίας και της Ανάπτυξης Εφαμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον, στα οποία διαγωνίστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων

Στα Λατινικά, για τους υποψήφιους της Θεωρητικής κατεύθυνσης,  οι γραμματικές παρατηρήσεις ήταν χωρίς ασάφειες . Στα συντακτικά ζητούμενα δεν ζητήθηκε συντακτική αναγνώριση όρων, κάτι που συμβαίνει κάθε χρόνο. Προσοχή χρειάστηκε μόνο στο Γ1δ (με την εξαίρεση του λατινισμού του ειδικού απαρεμφάτου) και στο Γ2γ (με όλους τους τρόπους εκφοράς του τελικού αιτίου και την υποχρεωτική γερουνδιακή έλξη).

Για καλά διαβασμένους, ήταν τα θέματα στην Ηλεκτρολογία για τους υποψήφιους της τεχνολογικής κατεύθυνσης. Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις το Θέμα Α, ενώ στο Θέμα Β1 έπρεπε να δοθεί προσοχή στο σχήμα. Βατό χαρακτηρίζεται το Θέμα Β2, ενώ μη αναμενόμενο ήταν το Θέμα Β3, αλλά βατό για τους καλά προετοιμασμένους.

Στην Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον  ( τεχνολογική κατεύθυνση)τα θέματα χαρακτηρίζονται αναμενόμενα,  ενώ  τα θέματα στη Χημεία για τους υποψήφιους της θετικής κατεύθυνσης,  απαιτούσαν προσοχή καθώς κάλυπταν όλη την ύλη  χωρίς όμως δυσκολίες.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here