Πανελλαδικές: Στις 23 Ιουνίου ανακοινώνονται οι βαθμολογίες

Λίγες ημέρες ακόμη  και η αγωνία για  τους  105.000 υποψήφιους που διαγωνίστηκαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, τελειώνει . Τo μεσημέρι της Τρίτης  23 Ιουνίου θα αναρτηθούν στα λύκεια όλης της χώρας  οι βαθμολογίες  των υποψηφίων που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας,  το οριστικό κλείδωμα με τις  βαθμολογίες θα γίνει το αργότερο μέχρι το βράδυ της Παρασκευής  19 Ιουνίου. Οι τελικές εκτυπώσεις των βαθμολογικών στοιχείων θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το βράδυ της Κυριακής 21 Ιουνίου ώστε νωρίς το πρωί της Δευτέρας 22 Ιουνίου να ξεκινήσει η διακίνηση από τα ΕΛΤΑ.

Η αποστολή- διακίνηση των βαθμολογικών στοιχείων  θα ξεκινήσει από τα Βαθμολογικά Κέντρα  νωρίς το πρωί της Δευτέρας 22-6-2015, ώστε τα δέματα να έχουν φτάσει στις Διευθύνσεις  Εκπαίδευσης , την Τρίτη 23-6-2015. Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες ώρες καθυστέρησης στις νησιωτικές περιοχές.
Την Τρίτη το πρωί, οι Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  θα παραδώσουν αμέσως στα Λύκειά τους τα ανάλογα δέματα, ώστε το μεσημέρι της Τρίτης 23-6-2015 οι βαθμοί να αναρτηθούν σε όλα τα Λύκεια και στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here