Πανελλαδικές : Στα λύκεια όλης της χώρας οι βαθμοί των υποψηφίων

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

Τέλος παίρνει σήμερα η αγωνία των 105.000 υποψηφίων που διαγωνίστηκαν στις πανελλαδικές εξετάσεις  διεκδικώντας μία από τις 68.000 θέσεις σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Μέχρι το μεσημέρι, θα  έχουν αναρτηθεί στα λύκεια όλης της  χώρας  οι βαθμολογίες των υποψηφίων των Γενικών Λυκείων και των ΕΠΑΛ – Β ( στα κοινά με τα ΓΕΛ μαθήματα).

Οι βαθμοί των  πανελλαδικών  εξετάσεων  των  ΕΠΑΛ-Α΄, καθώς και των ΕΠΑΛ-Β΄ (μαθήματα ειδικότητας) θα αναρτηθούν την Πέμπτη 25-6-2015  στα ΕΠΑΛ όλης  της χώρας.

1. Όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr  πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

2. Οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων θα εκδοθούν  αργότερα. Υπενθυμίζεται, ότι οι υποψήφιοι για τα ΤΕΦΑΑ, οι οποίοι συμμετείχαν στις φετεινές πανελλαδικές εξετάσεις, πρέπει μέχρι τις 26-6-2015 να έχουν ολοκληρώσει την εξέτασή τους στις πρακτικές δοκιμασίες (αγωνίσματα).

Τέλος, επισημαίνεται ότι μέχρι την Τρίτη 7 Ιουλίου  οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr.

Οι βάσεις των σχολών θα ανακοινωθούν, όπως κάθε χρόνο, το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here