Παναθηναϊκός: «Δεν θα θυσιαστούμε για ακόμα μια φορά ως άλλη Ιφιγένεια”

Για τιμωρία «πέρα του μέτρου της ευθύνης του” κάνει λόγο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε ανακοίνωση που εξέδωσε σχολιάζοντας την βαριά ποινή που της επιβλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League, για τα επεισόδια στο ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Ολυμπιακό.

Οι «πράσινοι” υποστήριξαν ότι υπήρχε «σαφή προδιάθεση να τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός παραδειγματικά”, προσθέτοντας πως θα κινηθούν με κάθε ένδικο μέσο για να ανατρέψουν «τις νομικές πλημμέλειες”.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Οδυνηρή εντύπωση μας προκάλεσε η εξοντωτική ποινή που επεβλήθη από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League, με σαφή προδιάθεση να τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός παραδειγματικά και πέραν του μέτρου ευθύνης του.

Αυτονόητα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα κινηθεί με κάθε ένδικο μέσο που προβλέπεται για να ανατρέψει τις νομικές πλημμέλειες και πιστεύει ακράδαντα ότι θα δικαιωθεί.

Ο Παναθηναϊκός πρωτοστατεί με συνέπεια στον αγώνα κατά της διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο, συνεργάζεται με την Πολιτεία για την εξάλειψη της βίας στα γήπεδα και δεν σκοπεύει να θυσιαστεί για ακόμα μια φορά ως άλλη Ιφιγένεια”.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here