Παναγιώτου Αλεξάνδρα: Πασχαλινή Ηλιαχτίδα

 

 

 

 

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΙΟΥΣΗ

 

Πασχαλινά δώρα που θα φέρουν χαμόγελα και ανακούφιση προτείνει και εφέτος η Ηλιαχτίδα, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συμπαράστασης και Αρωγής Παραπληγικών και ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, Αιόλου 104, τηλ. 2105240408. Η πρόεδρός του Αλεξάνδρα Παναγιώτου εξηγεί.

-Τι είναι η Ηλιαχτίδα;

Το σωματείο μας, το οποίο είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με σκοπό:

  • Την ενημέρωση των πολιτών στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά τα άτομα με ειδικές ανάγκες.
  • Την ηθική και οικονομική ενίσχυση των οικογενειών, που έχουν άτομα με ειδικές ανάγκες , ως και πάσης φύσεως, κέντρων, ιδρυμάτων και εκπαιδευτηρίων που φιλοξενούν , φροντίζουν και εν γένει θάλπουν άτομα με ειδικές ανάγκες.
  • Την στήριξη των ατόμων με ειδικές ανάγκες με προσπάθεια για επαγγελματική κατάρτιση και αποκατάσταση, εκπαίδευση, ψυχαγωγία, άθληση, με προοπτική τα άτομα αυτά να αισθανθούν κοινωνικά ισότιμα και ισόνομα κ.ά.

-Έχετε εθελοντές στο έργο σας;

Την προσπάθειά μας για να πετύχουμε το δύσκολο αυτό έργο  συμμερίζονται πολλοί άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Η συμμετοχή κάποιου στον μεγάλο αυτό αγώνα  μπορεί να πραγματοποιηθεί με όποιο τρόπο επιθυμεί ο καθένας. Θα ήταν μεγάλη ευχαρίστηση να ανακουφίσουμε και να φέρουμε  χαμόγελα σε όσα περισσότερα πρόσωπα μπορούμε, αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Και φέτος με τις δραστηριοτητές μας που λαμβάνουν χώρο όλο το χρόνο, θα θέλαμε ευγενικά να ζητήσουμε την ευαισθητοποίηση σας και εφόσον υπάρχει δυνατότητα υποστήριξής μας, θα ήταν ένα μεγάλο βήμα βοήθειας για την επίτευξη των στόχων της Ηλιαχτίδας.

-Πως μπορούμε να στηρίξουμε το έργο σας;

Ευγενικά ζητάμε την οικονομική ενίσχυση μέσω της συνδρομής σας, ή την στήριξη μέσω προιόντων ή μέσω οποιουδήποτε άλλου τρόπου. Φροντίζουμε να ενισχύουμε Άτομα με Ειδικές Ανάγκες καθώς και σχολεία με παιδιά με ειδικές ανάγκες ή ιδρύματα σε μόνιμη βάση, κατά καιρούς και άπορες οικογένειες. Επομένως, αν και εσείς επιθυμείτε να συμμετέχετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα έχουμε την δυνατότητα να ενημερώσουμε τους εθελοντές μας ώστε να παρευρεθούν στον χώρο σας . Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ευχόμαστε υγεία, αγάπη για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα» .

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here