Παναγιωτόπουλος: Επίθεση σε Τουλουπάκη και απειλή για αποχώρηση από Novartis

Την αποχώρηση από την προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση Novartis εξετάζει η Νέα Δημοκρατία όπως δήλωσε στο ΘΕΜΑ το μέλος της επιτροπής Νίκος Παναγιωτόπουλος. «Την Τρίτη θα συζητήσουμε να γίνει δεκτή η πρότασή μας για το πώς πρέπει να προχωρήσουμε η διαδικασία. Αν η πλειοψηφία συνεχίζει να βάζει εμπόδια και να υποστηρίζει ότι ο φάκελος πρέπει να επιστρέψει στη δικαιοσύνη τότε θα εξετάσουμε σοβαρά το ενδεχόμενο της αποχώρησης γιατί δεν μπορούμε να είμαστε μέλη της επιτροπής για τα μάτια του κόσμου» εξήγησε ο βουλευτής ΝΔ.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος έθεσε και θέμα επιλήψιμης και παράτυπης συμπεριφοράς εκ μέρους της Εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη με αφορμή την κατάθεση της προστατευόμενης μάρτυρας που εστάλη στη Βουλή σε μεταγενέστερη ημερομηνία από αυτή της αποστολής του αρχικού φακέλου στη Βουλή.

Αναφερόμενος ειδικά στο τελευταίο υλικό που κατατέθηκε στην επιτροπή ο κ. Παναγιωτόπουλος το χαρακτήρισε «άνθρακες ο θηασαυρός».

«Είμαι πεπεισμένος ότι πρόκειται για μεγάλο στημένο παιχνίδι για να μην συζητάμε άλλα πράγματα» κατέληξε ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here