Πάλι αστυνομία στο Θέατρο «Εμπρός»: Μπλόκο στις εργασίες σφραγίσματος μετά από μήνυση του Νάσου Ηλιόπουλου

Η αστυνομία  βρίσκεται για μια ακόμα φορά στο θέατρο «Εμπρός» προκειμένου να το σφραγίσει ξανά μετά την ανακατάληψή του. Ήδη σιδεριές έχουν τοποθετηθεί στις πόρτες και τα παράθυρα. Στο σημείο έσπευσε αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης Ανοιχτή Πόλη ενώ μετά από μήνυση του Νάσου Ηλιόπουλου οι εργασίες έχουν προς το παρόν σταματήσει.

Η μήνυση έγινε μετά τη διαπίστωση ότι οι εργασίες σφραγίσματος δεν είχαν άδεια από την Εφορεία Νεωτέρων Μνημείων.

Για τη νέα αστυνομική επιχείρηση ο Νάσος Ηλιόπουλος με ανάρτησή του στο Facebook επεσήμανε ότι: «Με λαμαρίνες! Ο αυταρχισμός δεν θα περάσει. Ο πολιτισμός και η ζωή θα νικήσουν! ΥΓ. Για άλλη μια φορά ζούμε τον βανδαλισμό ενός μνημείου αρχιτεκτονικής μνήμης της πόλης χωρίς καμία άδεια από την υπηρεσία νεωτέρων μνημείων».

Μέχρι το μπλοκάρισμα των εργασιών είχαν προλάβει να βάλουν σιδεριές σε μια από τις δυο εισόδους του αυτοδιαχειριζόμενου θεάτρου «Εμπρός».

 

Στη σελίδα στο Facebook του Ελεύθερου Αυτοδιαχειριζόμενου Θεάτρου με ανάρτησή τους καλούν όλους και όλες τις φίλες του «Εμπρός» σε συγκέντρωση προκειμένου να αποτραπεί «το έγκλημα ενάντια στο πολιτισμό και την κοινωνία».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here