Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

Άλλη φορά στα non paper που θα μοιράζει η Νέα Δημοκρατία, θα βάζει και υποσημειώσεις για βουλευτές που δεν τα πιάνουν όλα με τη μία.

Δεν το λέω εγώ, αλλά τα «Παραπολιτικά» που έχουν έγκυρο ρεπορτάζ από το Μαξίμου. Και αναφέρονται στο θέμα της «εντελώς άστοχης και θεσμικά επικίνδυνης αποκάλυψης του ονόματος του ανθρώπου που φαινόταν στα σχετικά video να δέχεται άγρια και αναίτια χτυπήματα από τον αστυνομικό της Ομάδας ΔΙΑΣ στη Νέα Σμύρνη».

Σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά» λοιπόν, ναι μεν έκανε μέγιστη βλακεία ο βουλευτής Κυρανάκης, αλλά ευθύνονται βασικά οι επιτελείς του Μαξίμου. Γιατί έδωσαν το σκονάκι που περιείχε το όνομα του νεαρού στη Νέα Σμύρνη αλλά «χωρίς να υπάρχει κάποια επεξήγηση για τη μη δημοσιοποίηση τουλάχιστον του ονόματός του».

Ξέρετε ποιοι φταίνε, σύμφωνα με την εφημερίδα, που δεν εξήγησαν στον κ. Κυρανάκη αυτή τη σημαντική λεπτομέρεια; Η κυρία Πελώνη, ο Δημήτρης Τσιόδρας και ο Γιάννης Βλαστάρης.

Ουπς! Τα «Παραπολιτικά» σώζουν τον Κυρανάκη και πετούν στην πυρά τους δημοσιογράφους του Μαξίμου. Αρχίζει το ματς, πήρα ήδη ποπ κορν να το απολαύσω.

Από efsyn

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here