ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Η «εξυγίανση» των λαθραίων, του υποκόσμου και των στοιχηματζήδων»

Έξαλλοι ήταν στον Ολυμπιακό για όσα συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με συνέπεια η ερυθρόλευκη ΠΑΕ να προχωρήσει καταγγελίες, μέσω έκδοσης ανακοίνωσης.

Οι Πειραιώτες επιτέθηκαν στην ΕΠΟ, στον κ. Κουτσοκούμνη, στην διαιτησία και όχι μόνο, καθώς κατήγγειλαν χούλιγκανς στο ΟΑΚΑ που «αλώνιζαν στον αγωνιστικό χώρο, έφτυναν και έβριζαν ποδοσφαιριστές» και όλα αυτά, «ανενόχλητοι, υπό την αδράνεια της ΕΛ.ΑΣ.».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ζήσαμε απόψε το τελευταίο επεισόδιο της «εξυγίανσης», της παράνομης διοίκησης της ΕΠΟ, του κυρίου Κουτσοκούμνη.

Της παρέας η οποία έχει διαλύσει το ποδόσφαιρο από την Α’ μέχρι την Γ’ Εθνική Κατηγορία και φυσικά δεν θα σταματούσε στο Κύπελλο…

Ζήσαμε απόψε την «εξυγίανση» των διαιτητών, οι οποίοι προκαλούν την κοινή γνώμη.

Ζήσαμε σήμερα την «εξυγίανση» των χούλιγκανς, οι οποίοι αλώνιζαν στον αγωνιστικό χώρο, έφτυναν και έβριζαν ποδοσφαιριστές. Των χούλιγκανς, οι οποίοι ανενόχλητοι, κατά δεκάδες, αλώνιζαν στα αποδυτήρια, έβριζαν και απειλούσαν, υπό την αδράνεια της ΕΛ.ΑΣ.

Ζήσαμε τους δραστήριους παρατηρητές, οι οποίοι αντί να ασχοληθούν με τη δουλειά τους και με τα έκτροπα, προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα! Θα είναι τυφλοί;

Η «εξυγίανση» των λαθραίων, του υποκόσμου και των στοιχηματζήδων πηγαίνει, δυστυχώς, το ποδόσφαιρο στη Γ’ Εθνική. Εκεί όπου ανήκουν αυτοί, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για όσα συνέβησαν.

Καληνύχτα σας…».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here