Π.Καμμένος: Στράτευση γυναικών και δημιουργία στρατιωτικών λυκείων

Συνεχίζει την προώθηση του σχεδίου στρατιωτικοποίησης της ελληνικής κοινωνίας ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής. Ο ίδιος δηλώνει ότι θα προτείνει την υποχρεωτική στράτευση γυναικών που διεκδικούν θέση σε Αστυνομία, Πυροσβεστική και Λιμενικό, καθώς και  την προαιρετική στράτευση για όλες τις υπόλοιπες γυναίκες. Επιπλέον, το σχέδιό του για ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων προβλέπει δημιουργία στρατιωτικών λυκείων.

Όπως αναφέρει το Έθνος, ο κ. Καμμένος δηλώνει ότι σκοπεύει να προωθήσει στην κυβέρνηση τα σχέδιά του για τη στράτευση γυναικών και για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, προετοιμασία και επιλογή των σπουδαστών για τις σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων.

Πιο συγκεκριμένα σημειώνει: «Ήρθε η ώρα να ξεπεράσουμε ταμπού και αγκυλώσεις του παρελθόντος. Οι γυναίκες έχουν κατακτήσει όλα τα ανδρικά «κάστρα» και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις είναι πολύ καλύτερες από τους άνδρες».

Σε ερώτηση σχετικά με την προώθηση του σχεδίου του, ο Π.Καμμένος υποστηρίζει ότι θα πείσει ακόμη και το τμήμα φεμινιστριών του ΣΥΡΙΖΑ καθώς «η στράτευση των γυναικών είναι συνυφασμένη με τους αγώνες και τις παραδόσεις της Αριστεράς και του παγκόσμιου επαναστατικού κινήματος και των απελευθερωτικών αγώνων…»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here