Η Παπακώστα στηρίζει Βουλγαράκη κι Ορφανό

Το Γιώργο Βουλγαράκη για δήμαρχο της Αθήνας και το Γιώργο Ορφανό για δήμαρχο Θεσσαλονίκης στηρίζει η Νέα Ελληνική Ορμή της Κατερίνας Παπακώστα.

Η απόφαση ελήφθη χθες απο την πρόεδρο του κόμματος και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, που συνεδρίασαν με θέμα τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Σύμφωνα με τη γραπτή ανακοίνωση της «Νέας Ελληνικής Ορμής»» αποτελεί κοινή πεποίθηση ότι για την ανάδειξη του ουσιαστικού ρόλου, τον οποίο μπορεί και πρέπει να επιτελεί η Αυτοδιοίκηση, χρειάζεται «ένα νέο μοντέλο Διοίκησης, με Όραμα, Προοπτική και με γνώμονα τον Διάλογο και την Διαφάνεια στο Δημόσιο βίο».

Κατόπιν αυτών, η Διοικούσα Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει για τις Δημοτικές εκλογές τις κάτωθι υποψηφιότητες:

· Για την Δημαρχία Αθηναίων τον συνδυασμό «Αθήνα και Πάλι Αθήνα», με επικεφαλής τον πρώην υπουργό και επί σειρά ετών βουλευτή της Α΄ Περιφέρειας Αθηνών, Γιώργο Βουλγαράκη.

· Για την Δημαρχία Θεσσαλονίκης, τον συνδυασμό «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον -Το είπαμε, θα το κάνουμε», με επικεφαλής τoν πρώην υπουργό και έξι φορές βουλευτή της Α΄ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, Γιώργο Ορφανό».

(Τώρα αν βρεί κανείς πόσα μέλη έχει Νέα Ορμή και τι νόημα έχει στην πράξη αυτό το «στηρίζω», μας το λέει κι εμάς για να ξέρουμε….)

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here