«Όχι» και από σύνδεσμο οπαδών του Παναιτωλικού

Μετά τους συνδέσμους του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του Ηρακλή και οργανωμένοι οπαδοί του Παναιτωλικού πήραν θέση στο επικείμενο δημοψήφισμα τάσσοντας υπέρ του «ΌΧΙ».  

Η ανακοίνωση του Σ.Φ. Παναιτωλικού, Guerreros:

«Tην Κυριακή όλοι οι έλληνες πολίτες θα αποφασίσουν με διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το μέλλον τους. Είναι γεγονός αδιαπραγμάτευτο οτι τα τελευταία χρόνια βιώσαμε όλοι μας τη βαρβαρότητα του καπιταλισμού και των κεφαλαιοκρατών της Ευρωπαικής ‘Ενωσης. Ανεργία , εξαθλίωση , φτώχεια , αυτοκτονίες , καμιά προοπτική και μίζερη ζωή. Μια γενικευμένη επίθεση στη κοινωνία και τους ανθρώπους. Οφείλουμε να πάρουμε θέση στις κοινωνικές και πολιτικές διεργασίες, γιατί δεν θέλουμε να αφήσουμε τις τύχες μας στα eurogroups και τους οικονομικούς και κοινωνικούς δολοφόνους.

Ήρθε η ώρα να αποφασίσουμε αμεσοδημοκρατικά για το μέλλον μας και να βροντοφωνάξουμε ΟΧΙ στην πολιτική της κοινωνικής λεηλασίας. Ο Ελληνικός λαός την Κυριακή στο δημοψήφισμα λέει ξεκάθαρα ΟΧΙ: – ΟΧΙ στις προτάσεις των δανειστών που προβλέπουν απάνθρωπα μέτρα λιτότητας – ΟΧΙ στα μνημόνια εξάρτησης και υποτέλειας του ελληνικού λαού. Καλούμε όλους τους οπαδούς και φίλους του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ , μιας ομάδας με λαικές ρίζες και προσφορά στη κοινωνία σε δύσκολους καιρούς , αποφασιστικά να παλεψουν για μια ζωή γεμάτη αξιοπρέπεια, αλληλεγγύη και ελπίδα. Μακρυά απο τη σιχαμέρη προπαγάνδα των καναλιών και ανεπηρέαστοι απο τα γνωστά κομματόσκυλα-λαμογια που βίασαν διαχρονικά την ελληνική κοινωνία τη Κυριακή ψηφίζουμε ΟΧΙ !!! ΜΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ Σ.Φ.ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 100% GUERREROS».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here