«Οταν πήραν τη γυναίκα μου νεκρή από το σπίτι, χόρευα μόνος μου τραγούδια που χορεύαμε μαζί»

 

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή «SamTimes» του Grtimes.gr έδωσε ο Γιάννης Μπουτάρης. 

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ζήτημα της δημιουργίας αποτεφρωτηρίου, τα εμπόδια που συνάντησε στην προσπάθειά του να κατασκευαστεί, ενώ αναφέρθηκε και στον θάνατο της γυναίκας του.

«Είμαι εξοικειωμένος με τον θάνατο. Επειδή η γυναίκα μου ήταν 5 χρόνια άρρωστη, το συζητούσαμε… Θα σου πω και κάτι που ίσως δεν πρέπει να το πω. Όταν πήραν τη γυναίκα μου νεκρή από το σπίτι, εγώ μετά χόρευα στο σπίτι μόνος μου τραγούδια που χορεύαμε μαζί. Αν αυτό λέει κάτι σε κανέναν έχει καλώς, αν δεν λέει δεν με νοιάζει και καθόλου», ανέφερε ο Γιάννης Μπουτάρης. (Το συγκεκριμένο απόσπασμα στο 22:00)

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης υπήρξε παντρεμένος για πολλά χρόνια με την Αθηνά Μιχαήλ, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά. Χώρισαν προσωρινά το 1981, αλλά αργότερα αποφάσισαν να συζήσουν και πάλι, χωρίς όμως να παντρευτούν. Αφού εκείνη απεβίωσε, ο Γιάννης Μπουτάρης εκπλήρωσε την επιθυμία της να μην ταφεί θρησκευτικά αλλά να αποτεφρωθεί, κάτι που έλαβε χώρα στη γειτονική Βουλγαρία, καθώς στην Θεσσαλονίκη δεν υπήρχε αποτεφρωτήριο νεκρών.

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here