Όταν η Livemedia «νίκησε» την τηλεόραση

Η Livemedia με βασικό μότο το Power to the People, απέδειξε χθες ότι μπορεί και θέλει να είναι live παντού, χωρίς περιορισμούς.

Η Livemedia, το ελληνικό διαδικτυακό κανάλι που καλύπτει μέσω live streaming μεγάλα συνέδρια, επιστημονικά και επιχειρηματικά events και δράσεις, έδωσε χθες στη Θεσσαλονίκη το παρών, κάλυψε μέσω live streaming, με πληρότητα και απόλυτη πολιτική ουδετερότητα το συλλαλητήριο και οι αριθμοί που σημείωσε στο you tube και στο Facebook έως σήμερα Δευτέρα 22/01 στις 15.00 είναι καταλυτικοί:livemedia

Με αυτά τα δεδομένα, εδραιώνεται η ήδη διαμορφωμένη πεποίθηση στην κοινή γνώμη,  ότι στην ψηφιακή εποχή, αφενός δεν μπορείς να «ταπώσεις» την ενημέρωση και, αφετέρου, η μετάδοση και διαχείριση της πληροφορίας  αποδεικνύεται περίτρανα ότι δεν εξαρτάται από τα παραδοσιακά media, τα οποία, αντίθετα, εκτίθενται με την απουσία τους.

παρχαρίδης

Ο Στάθης Παρχαρίδης, είναι ο 45χρονος  μηχανολόγος μηχανικός, επικεφαλής της Livemedia που πριν 17 χρόνια (!) πίστεψε στην live αναμετάδοση και στη διαχείριση της πληροφορίας στη νέα εποχή. Χθες, με την κίνησή του να καλύψει το συλλαλητήριο live,  πέτυχε μια τεράστια εμβληματική νίκη.

«Αυτό που συνέβη», αναφέρει στο Fortune, «ήταν ένα εκρηκτικό «κοινωνικό μείγμα» για τη Livemedia. Τη Livemedia ήταν εκεί, «ζωντανά παντού και πάντα» όπως λέμε στο promo μας. Εάν τα κανάλια έβαζαν στο πρόγραμμά τους το συλλαλητήριο, τότε αρκετός κόσμος θα το έβλεπε από την τηλεόραση. Μόλις ο κόσμος κατάλαβε ότι τα πανελλαδικής εμβέλειας κανάλια δεν το έδειχναν, το αναζήτησαν μέσω google ή είδαν τι βλέπουν οι φίλοι τους στα social media και ήρθαν στη Livemedia. Τα νούμερα είναι πραγματικά μεγάλα. Πρώτη θέση στα trending του youtube και συνολικά views σε youtube και facebook 1.735.000 μέσα σε 24 ώρες από την έναρξη του event. Συνολικά στο Facebook φτάσαμε σε 3.415.335 χρήστες. Τα νούμερα αυτά στις επόμενες μία με δύο ημέρες πιστεύω ότι θα ανεβούν κατά 40%.».

«Μου έκανε εντύπωση ότι μόλις ο κόσμος κατάλαβε ότι μόνο εμείς είχαμε σήμα και μας έβλεπαν από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ, παράλληλα, διεθνή καταξιωμένα ΜΜΕ όπως τα Ruptly, RT και Sputnik έκαναν αναμετάδοση,  ήρθαν και προσπαθούσαν να μας βοηθήσουν αλλά και να μας προστατέψουν από την πολυκοσμία», προσθέτει.

Πηγή: Fortune

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here