Οταν η ΝΔ πήρε πίσω πρόσκληση στον Ζ.Κ Γιούνκερ

 

Εκθετη είναι η ΝΔ μετά την άκομψη ακύρωση της πρόσκλησης που είχε απευθυύνει στο πρόεδρος της Κομισιόν Ζ. Κ. Γιούνκερ να παραστεί και μιλήσει σε εκδήλωση για τον Κων. Καραμανή.

Ο πρόεδρος της Κομισιόν θα επισκεφθεί την Αθήνα στις 26 Απριλίου και θα έχει συναντήσεις με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας, ενώ θα απευθύνει ομιλία και στη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Γιούνκερ είχε αρχικά προσκληθεί από το Ίδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής προκειμένου να πάρει μέρος στις εκδηλώσεις μνήμης για τον ιδρυτή της Ν.Δ. Όμως, υπό τον φόβο της παρουσίας του Αλ. Τσίπρα στην εν λόγω εκδήλωση, το ίδρυμα… πήρε πίσω την πρόσκληση, επιλέγοντας ένα λιτό μνημόσυνο για τον ιδρυτή της Ν.Δ. στην έδρα του ιδρύματος στη Φιλοθέη.

Η εξέλιξη αυτή δεν άρεσε στο γραφείο του προέδρου της Κομισιόν στις Βρυξέλλες κι αυτό αποτέλεσε ένα πρόσθετο κίνητρο προκειμένου ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ να επιδιώξει να έρθει στην Αθήνα. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος χαρακτήρισε χθες τον πρόεδρο της Κομισιόν “ευπρόσδεκτο πάντα” στην ελληνική πρωτεύουσα.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here