ΟΡΜΑ: Καταγγέλλει ενέδρα χρυσαυγιτών σε μέλη της και επίθεση με σιδερολοστούς

Η Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού (ΟΡ.Μ.Α.), κατήγγειλε  ότι σήμερα το πρωί και κατά τη διάρκεια αντιφασιστικής της παρέμβασης στους δρόμους του Περάματος, ενώ τα μέλη της πορεύονταν από την πλατεία Ηρώων προς τα «καραβάκια», δέχτηκαν επίθεση από ενέδρα χρυσαυγιτών με σιδερολοστούς, έξω από τα γραφεία του εργοδοτικού σωματείου των νεοναζί.

«Η επίθεση αποκρούστηκε επιτυχώς και ακολουθησε και αναγκάστηκαν να καταφύγουν σε αυτά (σ.σ.: στα γραφεία). Εφόσον έχουν κλειδωθεί μέσα δέχονται την απολυτη προστασία διμοιρίας ΜΑΤ. Εμείς πηγαίνουμε στο Α.Τ. για μηνυσεις ωστε να κινηθεί διαδικασία αυτοφώρου», τονίζει η ΟΡ.Μ.Α.

Στη συνέχεια, (σ.σ.: στις 2 περίπου το μεσημέρι του Σαββάτου) η ΟΡ.Μ.Α. κάλεσε σε «έκτακτη αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Περάματος για να ασκηθεί μήνυση και αυτόφωρη διαδικασία στους εγκληματιες νεοναζί».

Τελικά, με νέο tweet της, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, μας πληροφορεί ότι η αστυνομία προσήγαγε τα μέλη της ΟΡ.Μ.Α και καλεί σε συγκέντρωση στις 5 μ.μ. έξω από τη ΓΑΔΑ

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here