Οργή Τσακαλώτου: Σχολιάζουν τις τομεάρχισσες του ΣΥΡΙΖΑ με βάση το μήκος της φούστας τους-Σεξισμός και αδυναμία απάντησης στο πρόγραμμά μας

Την οργή του Ευκλείδη Τσακαλώτου προκάλεσαν δημοσιεύματα, τα οποία καυτηριάζει διά μέσου ανάρτησής του στο Facebook.

«Διαβάζοντας το πρωί διάφορα φιλοκυβερνητικά site, βλέπω ότι η βασική αντίδραση στο κοστολογημένο πρόγραμμα που παρουσιάσαμε χθες είναι να σχολιάζουν τις παρευρισκόμενες τομεάρχισσες του ΣΥΡΙΖΑ με βάση το μήκος της φούστας τους», σχολιάζει ο τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ και συμπληρώνει: «Καταλαβαίνω ότι είτε δυσκολεύονται ή αδυνατούν να δώσουν ουσιαστική απάντηση».

«Η καταφυγή τους είναι ο σεξισμός τους. Οι γυναίκες κρίνονται για την εμφάνισή τους όπως ποτέ κανένας άντρας δεν θα κρινόταν, είτε ασχολούνται με την πολιτική, είτε όχι», τονίζει ο κ. Τσακαλώτος και προσθέτει:

«Είδαμε μάλιστα, σε πρωτοσέλιδα, να λοιδορούνται γυναίκες, θύματα επιθέσεων. Είδαμε δημοσιογράφο να ρωτά αριστούχο μαθήτρια πως τα πάει με τα ‘’οικοκυρικά’’».

«Το ένα ζήτημα είναι ότι αν δεν μπορούν να πουν κάτι για το πρόγραμμά μας ας σωπάσουν, θα φροντίσουν τα στελέχη και μέλη του κόμματος να ενημερώσουν τον κόσμο για το πρόγραμμα, τα παραδείγματα, και τις προτάσεις μας. Το άλλο είναι ότι όλος ο προοδευτικός κόσμος πρέπει να παλέψει για να εκλείψει αυτός ο κακοποιητικός λόγος», καταλήγει.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here