Ώρα για εξαίσια μουσική!

 

Ταξίδεψε ο RSN, δυόμιση χρόνια για να μας χαρίσει τον τέταρτο δίσκο του με τίτλο Strange Eyes. Ο γνωστός μουσικός, παραγωγός και Dj, κατά κόσμον Άρης Αζιλαζιάν, έχει στη νέα του δουλειά την υπογραφή της agogo records από τη Γερμανία που από το 2006 μας δίνει υπέροχες παραγωγές soul, jazz, latin & worldwide αλλά που δεν φοβάται την electronica.

Και στην περίπτωση του Strange Eyes που κυκλοφόρησε στις αρχές του καλοκαιριού κάνει πολύ καλά. Είναι ακριβώς αυτοί οι ήχοι  της electronica και της trip hop που μαζί με beats με δυνατές low end μπασογραμμές, ατμοσφαιρικές κιθάρες, hammond και αναλογικά synthesizers που δημιουργεί μια ατμόσφαιρα κινηματογραφικού roadtrip, που φορτώνει νέους επιβάτες σε κάθε στάση.

Γεννημένο μέσα από την ωριμότητα, που φέρνει το πέρασμα του πραγματικού και μουσικού χρόνου, το Strange Eyes είναι ένα ταξίδι νοσταλγικό, μερικές φορές υπέροχα εσωστρεφές, αλλά παράλληλα αισιόδοξο τόσο για όσους δεν φοβούνται την περιπέτεια της ζωής –κι ο μικρός Max, που μόλις ήρθε στη ζωή (track 13) σίγουρα θα της ρουφήξει το μεδούλι- όσο και για την παγκόσμια μουσική σκηνή.

Kudos!

Strange Eyes

  1. Escape Plan feat. Kid Moxie, 2. Black Sky feat. Thaliah, 3. I Feel You feat. Polina Leshnevskaia, 4. Monday, 5. Flux feat. Thaliah, 6. Dylan, 7. Trip to Iceland, 8. It’s Over feat. Kid Moxie, 9. Cherry Tree feat. Kathrin deBoer, 10. Shadow of Self feat. Mc Yinka, 11. Reset, 12. The End, 13. Bonus Track: Welcome to Life Max feat. Thaliah

Mastering: Pauler Acoustics

Design / εξώφυλλο: till noon

Μαντώ Μπαμπούλα

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here