Μεϊμαράκης στην Κ.Ο της Ν.Δ: Οποιος διαφοροποιηθεί είναι αντίθετος στην Ευρώπη

ΦΩΤΟ: ΙΝ ΤΙΜΕ(N. XΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ)

«Όποιος διαφοροποιηθεί υπάρχει διαδικασία στον κανονισμό της ΚΟ και αυτοπροσδιορίζεται αντίθετα γιατί αλλαγή ψήφου είναι αλλαγή στρατηγικής απέναντι στην Ευρώπη». Aυτό το καθαρό πολιτικό μήνυμα-προειδοποίηση, έστειλε , σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης, στην εισήγησή του προς την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, που συνεδριάζει από το πρωί για να καθορίσει τη στάση του στην ψηφοφορία για το μνημόνιο.

Ο κ. Μειμαράκης πριν τη συνεδρίαση, είχε συνάντηση με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτή της ΝΔ, Μάξιμο Χαρακόπουλο. Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο κ. Χαρακόπουλος δήλωσε ότι «δυστυχώς, σήμερα ο ελληνικός λαός και ιδιαίτερα οι παραγωγικές τάξεις καλούνται να πληρώσουν τον βαρύτατο λογαριασμό της ανεπαρκούς και τυχοδιωκτικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Ο βουλευτής της ΝΔ έκανε λόγο για μαθητευόμενους μάγους που έφεραν τη χώρα στον γκρεμό της οικονομικής καταστροφής «ακυρώνοντας όσα βήματα με θυσίες και κόπους πετύχαμε τα προηγούμενα χρόνια».

Ο πρώην υπουργός συμπλήρωσε ότι η ΝΔ έχει αποδείξει ότι ιεραρχεί ως πρωτεύον το συμφέρον της πατρίδας και πως αυτήν τη στιγμή εκείνο που προέχει είναι η παραμονή της Ελλάδος στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, «γιατί μόνο έτσι μπορούμε σε δεύτερο χρόνο να διορθώσουμε κραυγαλέες αδικίες ή εξόφθαλμες αστοχίες και λάθη».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here