Οπαδοί της ΑΕΚ(!) στη συνάντηση Κοντονή με UEFA, FIFA και ΕΠΟ

Η συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή με τους αξιωματούχους της UEFA, της FIFA και της ΕΠΟ είναι σε εξέλιξη, όμως πριν από την έναρξή της, έξω από το χώρο του υπουργείου, βρέθηκαν οπαδοί της ΑΕΚ οι οποίοι ανέβασαν πανό, μοίρασαν φέιγ βολάν με μήνυμα αλλά και αποδοκίμασαν!

Μόλις έγινε αντιληπτός ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης και οι εκπρόσωποι των διεθνών συνομοσπονδιών, περίπου 20 οπαδοί της Original 21 θέλοντας να περάσουν το μήνυμά τους, μοίρασαν ένα κείμενο στα ελληνικά αλλά και στα αγγλικά, που υπογράφει ο σύνδεσμος της ΑΕΚ, με αποδέκτες τους Κοντονή, UEFA και FIFA, όπου εκφράζουν τις θέσεις τους.

Παράλληλα, ανάρτησαν ένα πανό, που έγραφε: «UEFA – Κοντονής θα κάνουν ό,τι θέλει η παράγκα του Βαγγέλη».

Από πλευράς της FIFA στη συνάντηση παίρνουν μέρος οι Πρίμο Κορβάρο και Κωστάκης Κουτσοκούμνης, από την UEFA ο Άτζελο Ρηγόπουλος και την ΕΠΟ εκπροσωπούν ο Γιώργος Γκιρτζίκης και ο Παυσανίας Παπανικολάου.

Οι άνθρωποι της FIFA δεν έκρυψαν την έκπληξή τους για τα πλημμελή μέτρα ασφαλείας στο υπουργείο ενόψει της συνάντησης. Χθες έξω από το ΣτΕ υπήρχαν κλούβες των ΜΑΤ, αλλά σήμερα άφησαν τους οπαδούς να μπουν μέχρι και μέσα στο υπουργείο, ανεβάζοντας πανό και αποδοκιμάζοντας τους αξιωματούχους.

Το κείμενο της Original 21 προς τον Κοντονή, την UEFA και τη FIFA:

ÓÕÍÁÍÔÇÓÇ ÔÏÕ ÕÖÕÐÏÕÑÃÏÕ ÁÈËÇÔÉÓÌÏÕ ÓÔÁÕÑÏÕ ÊÏÍÔÏÍÇ ÌÅ ÅÊÐÑÏÓÙÐÏÕÓ ÔÇÓ FIFA ÊÁÉ ÔÇÓ UEFA

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here