Ομολόγησε ότι μεγαλοποίησε το πρόβλημα του Φλώρου ο γιατρός -Ερευνώνται και άλλες «αναπηρίες»

Παραδέχτηκε ο  γιατρός που εργαζόταν στον Ευαγγελισμό ότι υπερέβαλε στο θέμα της υπνικής άπνοιας του Αριστείδη Φλώρου και ότι ο τελευταίος είχε μεν πρόβλημα, αλλά ηπιότερο. Επέμεινε ότι δεν πήρε χρήματα για να μεγαλοποιήσει το ζήτημα και να επιτύχει ο Φλώρος το 67% της αναπηρίας .
Εν τω μεταξύ προς  κάθε κατεύθυνση με στόχο, μεταξύ άλλων,  να διερευνηθεί αν έχουν αποφυλακισθεί και άλλοι κατάδικοι με την ίδια φόρμουλα,  κινείται πλέον η έρευνα της  Εισαγγελίας Διαφθοράς για την υπόθεση  του Αριστείδη Φλώρου.

Η Εισαγγελια Διαφθοράς όσον αφορά ειδικά στο Φλώρο θα εξετάσει τους  γιατρούς που υπέγραψαν αλλά και τους γιατρούς των φυλακών Κορυδαλλού, τους δικηγόρους που υπέβαλαν το αίτημα της αποφυλάκισης του Αρ. Φλώρου,τα μέλη της υγειονομικής επιτροπής του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ) που πιστοποίησαν την αναπηρία του και όλους όσους ενεπλάκησαν.

Ο μεν Αριστείδης Φλώρος  θα εξεταστει αν διέπραξε  «ενεργητική δωροδοκία σε βαθμό κακουργήματος» όσοι δε τον διευκόλυναν θα εξεταστεί αν διέπραξαν το επίσης κακούργημα της δωροληψίας ή παθητικής δωροδοκίας ή  αν ήταν συνεργοί στη δωροδοκία άλλων.

Μεταξύ των υπό διερεύνηση αδικημάτων είναι και τα σχετικά ελαφρύτερα της  «έκδοσης ψευδούς ιατρικού πιστοποιητικού», της  «ηθικής αυτουργίας σε έκδοση ψευδούς ιατρικού πιστοποιητικού» και της  «ψευδούς αναφοράς προς  αρχή».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here