Ομολόγησε 20χρονος το φόνο της Βουλγάρας δημοσιογράφου

Η μητέρα του 20χρονου που συνελήφθη στη Γερμανία για τον βιασμό και τη δολοφονία της Βουλγάρας τηλεοπτικής δημοσιογράφου Βικτόρια Μαρίνοβα, δήλωσε πως ο γιος της, τής ομολογησε κλαίγοντας τον φονο

«Παραδέχθηκε ότι το έκανε, ήταν μεθυσμένος και είχε πάρει πολλά ναρκωτικά», δήλωσε σε δημοσιογράφους η Ναντέζντα Κρασιμίροβα η οποία ζει στη Γερμανια. «Εβαλε τα κλάματα, δεν είναι τέτοιο παιδί, δεν μπορώ να το καταλάβω πως το έκανε»,  είπε η μητέρα του δράστη.

Η εισαγγελία της Σόφια απήγγειλε κατηγορίες εις βάρος του Σεβερίν Κρασιμίροφ για βιασμό και ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και ζήτησε την έκδοσή του από τη Γερμανία.

Το πτώμα της 30χρονης Μαρίνοβα, παρουσιάστριας μιας περιφερειακής ενημερωτικής εκπομπής σε έναν τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, βρέθηκε σε πάρκο κοντά στην παραδουνάβια πόλη Ρούσε το Σάββατο. Η αστυνομία δήλωσε πως είχε βιαστεί, χτυπηθεί και στραγγαλιστεί. Επειδή φέρετο να διερευνουσε σκάνδαλο με ευρωπαϊκά κονδυλια οι συνάδελφοί  της έδωσαν εξαρχής πολιτικη χροιά στο έγκλημα, παροτι η βουλγαρικη αστυνομια έλεγε επίσης εξαρχής ότι δεν έμοιαζε για πολιτικό έγκλημα και ότι αυτά που διερευνουσε ως ρεπόρτερ   ήταν μάλλον επιφανειακά

«Μοιαζει για έγκλημα του κοινού ποινικού δικαίου αλλά θα διερευνησουμε όλες τις εκδοχές» έλεγαν οι αστυνομικοί.

Η βάναυση δολοφονία της συγκλόνισε τους Βούλγαρους και αναβίωσε τη δημόσια συζήτηση για την έκταση της ελευθερίας του Τύπου στη βαλκανική χώρα, παρότι αποδεικνύεται ότι μάλλον ο βιασμός και ο φόνος εγιναν απο τον τοξικομανή νεαρό επειδή βρισκοταν υπό την επήρεια. Φυσικά κάποιοι μπορούν να συνεχίσουν την σκανδαλοθηρία επιμενοντας ότι ο 20χρονος ήταν «πληρωμένος δολοφόνος»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here