Ομολόγησαν τη δολοφονία της 50χρονης οι δύο ανήλικοι που συνελήφθησαν στις Σέρρες

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 50χρονης γυναίκας στην Αγία Βαρβάρα. Ομολόγησαν οι δύο ανήλικοι, η 15χρονη κόρη και ο 17χρονος σύντροφός της, τη δολοφονία της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες  η 15χρονη είπε ότι δεν άντεχε την καταπίεση και τους τσακωμούς με τη μητέρα της και αποφάσισε μαζί με τον 17χρονο φίλο της να τη σκοτώσουν. Μάλιστα, αποκάλυψε πως ζήτησαν τη βοήθεια ενός ακόμη 17χρονου Έλληνα.

Ανανέωση – Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Έθνους, παρούσα στη φρικτή δολοφονία της 50χρονης μητέρας της στην Αγία Βαρβάρα ήταν η 15χρονη που είχε προσαχθεί κι ανακρινόταν όλη τη νύχτα από τους αξιωματικούς της Ασφάλειας. Η νεαρή παραδέχτηκε ότι ήταν παρούσα όταν δολοφονείτο η άτυχη γυναίκα, η οποία πέθανε κυριολεκτικά στον ύπνο της, από τις πολλαπλές μαχαιριές που της κατάφεραν.

Κατά πληροφορίες, η 15χρονη παραδέχτηκε ότι ήταν στο σπίτι της με τον 17χρονο Ρουμάνο και ζήτησαν από έναν ακόμα ανήλικο να συνδράμει στο σατανικό σχέδιο της δολοφονίας της μητέρας της. Οπως προκύπτει, οι τσακωμοί ήταν συνεχείς μέσα στο σπίτι και η 15χρονη, φέρεται να ομολόγησε ότι δεν άντεχε τις επιπλήξεις από τη μητέρα της και γι αυτό τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο του ειδεχθούς εγκλήματος. Από τις Αρχές εξετάζεται κατά πόσο έγινε χρήση ναρκωτικών τόσο στο συμβάν, όσο και στις Σέρρες όπου διέφυγαν κι εντοπίστηκαν η 15χρονη και ο 17χρονος.

Η Ασφάλεια αναζητά ένα ακόμα άτομο, το οποίο κατά πληροφορίες είναι επίσης ανήλικο και κλήθηκε από τους δύο νεαρούς για να βοηθήσει στη δολοφονία της 50χρονης γυναίκας.

Θεία της 15χρονης προσέλαβε για δικηγόρο τον Σπύρο Δημητρίου, ο οποίος σε επικοινωνία που είχε το ethnos.gr μαζί του, τόνισε ότι δεν έχει επικοινωνήσει ακόμη με την 15χρονη για την ομολογία, ενώ πρόσθεσε ότι θα αντιμετωπιστεί από τη Δικαιοσύνη ως ανήλικη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here