Ομολογία Γεραπετρίτη εκθέτει Μητσοτάκη: Είπαμε ψέματα για τον Λιγνάδη για να μην τον «ρίξουμε στα σκυλιά»

Στην ομολογία ότι η κυβέρνηση είπε εσκεμμένα ψέματα την προηγούμενη εβδομάδα δια στόματος του κυβερνητικού εκπροσώπου Χρήστου Ταραντίλη ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης παραιτήθηκε από καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου για προσωπικούς λόγους, προχώρησε ο Γιώργος Γεραπετρίτης.

Ο υπουργός Επικρατείας μιλώντας στη Βουλή παραδέχθηκε μια ημέρα μετά τον Άκη Σκέρτσο ότι η παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη έγινε την ίδια ημέρα που δημοσιεύτηκε η πρώτη καταγγελία για βιασμό.

«Εμείς επειδή έχουμε θεσμική αντίληψη των πραγμάτων δεν θα τον εκθέταμε τον κ. Λιγνάδη» είπε και υποστήριξε «δεν τον διαπομπεύσαμε τον κ. Λιγνάδη, δεν τον ρίξαμε στα σκυλιά».

Πρόκειται για κυνική ομολογία προστασίας του κ. Λιγνάδη από την κυβέρνηση και μάλιστα από το υψηλότερο σημείο της, τον πρωθυπουργό Κυριακο Μητσοτάκη ο οποίος δια του εκπροσώπου του κ. ταραντιλη, είπε ψέματα στους πολίτες με επίσημες δηλώσεις γιατί θεωρούν ότι απευθύνονται σε «σκυλιά» που θα πέσουν να κατασπαράξουν τον κατηγορούμενο Λιγνάδη.

Ο υπουργός Επικρατείας για μια ακόμα φορά είπε ότι η Λίνα Μενδώνη είναι άξια υπουργός με άριστο έργο.

Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Ραγκούσης κατήγγειλε πως η κυβέρνηση είναι ανεπανόρθωτα εκτεθειμένη, ενώ διερωτήθηκε γιατί η υπουργός δεν προσέφυγε στη Δικαιοσύνη και γιατί δεν απέπεμψε τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here