Ομολογία ενοχής από κυβέρνηση: Δεν δίνει τελικά λεφτά στα σάιτ του Φουρθιώτη!

Οπως προκύπτει από τη λίστα που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, η κυβέρνηση αναγκάστηκε μετά το σάλο, να μην τιμολογήσει 5.000 χιλιάδες ευρώ στο blog  του Φουρθιώτη και το σάιτ του apokaliptikalive.gr.

Σύμφωνα με την δεύτερη, «επικαιροποιημένη»  λίστα Πέτσα, το protieidisi.com, το blog των δυο αναρτήσεων (εκ των οποίων η μια ήταν το μπάνερ διαφήμισης “Μένουμε Ασφαλείς”) του Φουρθιώτη εμφανίζεται να μην παίρνει τελικώς χρήματα.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είχε δώσει ήδη την εντολή να καταβληθούν τα χρήματα στο συγκεκριμένο blog, όπως αποδεικνύει η αρχική λίστα, χωρίς τα χρήματα, που είχε δοθεί στη δημοσιότητα.

Όπως φαίνεται στη δεύτερη λίστα, είχε δοθεί εντολή να εκταμιευθεί το ποσό των 1.000 ευρώ στο blog, κάτι που εμφανίζεται να μην έχει γίνει αφού στις δύο τελευταίες στήλες (τιμολογημένο ποσό – προ κρατήσεων και συνολική αξία με ΦΠΑ) καταγράφεται μηδενικό ποσό.

Το ίδιο έφινε με το σάιτ apokaliptikalive.gr για το οποίο υπήρχε εντολή να εκταμιευθεί το ποσό 4.000 ευρώ. Τελικά, όπως προκύπτει από τη δεύτερη λίστα Πέτσα με τα ποσά, τα 4.000 ευρώ, εμφανίζονται να μην έχουν τιμολογηθεί.

Πρόκειται για μια απροκάλυπτη παραδοχή της ήττας της κυβέρνησης Μητσοτάκη και προσωπικά του Στέλιου Πέτσα αναφορικά με τον τρόπο με τον οποίο επέλεξαν να μοιράσουν τα εκατομμύρια ευρώ των φορολογούμενων πολιτών.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here